Svima priča da je vaš dečko

Ponašanje momaka devojkama je nekad potpuno nerazumljivo – slično kao i ponašanje devojaka momcima. Jedan od mogućih primera jeste kada on svima priča da je njen dečko, a ona ni o kakvoj vezi između njih dvoje pojma nema. Šta li mu to znači?
On je grli pred svima, naročito pred svojim prijateljima. Namiguje joj pred svima. Svima govori da joj je dečko. Ona je potpuno zbunjena – nije da nema pojma ko je on, znaju se, u istoj su školi, nije da ga mrzi ili nešto slično, samo, ni o kakvoj ljubavnoj vezi pojma nema. Zašto li se on tako ponaša? Evo nekoliko mogućih odgovora.
Pobrkao ju je s nekim drugim. Jako loše vidi, ili je zaboravio ko mu je devojka zapravo (pod pretpostavkom da uopšte ima devojku), ili je neka slična zabuna u pitanju. Ovu mogućnost ne treba uzimati ozbiljno.
Njemu i njegovim prijateljima je mnogo zabavno da je na taj način začikavaju, njena reakcija im je jako smešna, niko ne misli da su oni zaista u vezi, cela stvar je šala na njen račun. Takva šala je veoma ružna, ali, nažalost, ima onih koji će upravo tako postupiti.
On je lažov. Izmislio je da mu je ona devojka kako bi se hvalio pred prijateljima – eto, ima devojku! Sad nastavlja da laže i nada se da će ona učestvovati u toj priči, da ga neće odati.
On je u nekom trenutku, nakon nečeg što je ona uradila, stekao utisak da su njih dvoje par, da se viđaju. Ma koliko blesavo zvučalo, takve stvari se dešavaju. Možda je ona to rekla u šali, a on ju je ozbiljno shvatio, možda je pogrešno razumeo SMS porukicu koju mu je poslala, tek, on iskreno veruje u to što priča i želi da to bude istina.
Celu stvar izvodi kao šalu, a ta šala služi tome da prikrije svoja osećanja – ta da mu se ona zaista dopada i da bi jako voleo da budu u vezi. Na taj nespretan način pokušava da privuče njenu pažnju i da joj se približi.
On je običan kreten.
Od nabrojanih mogućnosti, ona da na taj način pokušava da joj se približi je najverovatnija – zašto bi se toliko trudio da ga ona nimalo ne zanima? Naravno, nema stopostotne garancije da poslednja mogućnost koju smo naveli nije ona prava, ali je ipak verovatnije da je nešto lepše od toga u pitanju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dečkodevojkaljubavpredstavatinejdžerivezazbunjenost
Komentari (0)
Dodaj komentar