Ta zastrašujuća fenomenalna osoba

Prići nekome ko vam se jako dopada nije nimalo lako. A ako tu osobu smatrate i apsolutno fenomenalnom – prelepom, izuzetno pametnom i slično – još je i teže, jer se bojite da joj nećete biti dovoljno dobri. Ipak, ne treba odustajati bez pokušavanja, niti se zadovoljavati nečim što zapravo ne želite.
Dešava se da nekoj lepotici ili super frajeru ne smeju da priđu, iz straha od toga da će biti odbijeni. Strah od odbijanja, od toga da ćete biti povređeni, uvek postoji, a još je i gore kad neko fenomenalno izgleda, jer vam se čini da ta osoba može da ima koga hoće, a sebe baš i ne smatrate nekom „premijom“, i sigurni ste da nemate šanse.
Slično tome, postoji uverenje među nekima da momci vole glupe devojke, ili bar one koje se pretvaraju da su glupe, samo se smeškaju i klimaju glavom, i puštaju ih da rade šta hoće. Istina je da se neki momci osećaju nelagodno pred pametnom devojkom, jer smatraju da muško mora da bude pametnije, inače ga devojka neće hteti, i onda radije potraže neku manje pametnu. Baš kao što neki prihvate da budu s osobom koja im se baš i ne sviđa, samo da bi bili s nekim, a ne usuđuju se da priđu osobi koja im se zaista sviđa.
Nemojte tako! Pa šta ako je neko superpametan ili fenomenalno izgleda, ili oboje? I toj osobi je potrebna ljubav, ni ona ne želi da bude sama, a zaista nije verovatno da bi pristala da bude samo s pobednikom republičkog takmičenja u matematici ili nekim kome se smeši uspešna manekenska karijera. Uopšte nije nemoguće da vi možete mnogo toga da pružite toj osobi, i da će vas ona zavoleti – samo treba prvo da joj stavite do znanja da vam se sviđa.
Probajte! Zastrašujuće je, i boli ako vas odbiju, i nije nimalo lako, ali makar ćete znati da ste pokušali, umesto da se stalno „žderete“ što niste uspeli da skupite hrabrost. A moglo bi i da vam uspe i da budete u jako lepoj i srećnoj vezi sa tom fenomenalnom osobom. Zaista vredi pokušati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dopadanjetinejdzeritrema
Komentari (0)
Dodaj komentar