Tablete za uvećanje grudi

Pretražujući internet možete da naiđete na podatke o svemu i svačemu, pa i o tome da postoje nekakve tablete od kojih bi trebalo da vam porastu grudi – ideja atraktivna ne samo ženama s malim grudima već i tinejdžerkama koje žele da im grudi što pre porastu. Međutim, takve neispitane stvari bi znatno bolje bilo izbegavati.
Mnoge tinejdžerke je blam kada počnu da im rastu grudi, žele to da sakriju, smeta im zadirkivanje vršnjaka. Ali, ima mnogo i onih koje ne mogu da dočekaju da im grudi porastu, pa će posezati i za sredstvima za koja ne znaju jesu li bezbedna, samo da dobiju ono što žele. I tako se može desiti da ugroze svoje zdravlje – plus i ne dobiju to što su htele.
O čemu se radi kad je reč o ovim tabletama? U pitanju su biljni preparati, proizvođači ih nazivaju sto posto prirodnim, baziraju se na fitoestrogenima (otprilike, biljna verzija ženskog polnog hormona, nešto slično postoji i u soji). Pa, to ne bi trebalo da bude opasno, zar ne? To je preuranjen zaključak. Pošto se radi o biljnom preparatu, on ne prolazi toliko stroge provere kao zvanični lekovi, tako da se ne zna koliko je stvarno bezbedan za upotrebu. Ne zna se ni šta tačno, osim fitoestrogena, ima u njemu – ima još gomilu različitih sastojaka, a šta sve oni mogu da učine vašem organizmu nemoguće je znati sa sigurnošću. Mnogi budu zavarani onim da se radi o prirodnom preparatu, kao da to automatski znači da je bezbedan za upotrebu – i otrovne pečurke su sto posto prirodne, pa vas njihovo konsumiranje može odvesti u bolnicu, ako imate mnogo sreće, a ako je nemate, umrećete od njih.
Još jedna stvar: za te tablete nema apsolutno nikakvog dokaza da grudi zaista rastu od njih. Možda nešto malo pomognu, ti "rezultati" možda budu trajni, a možda i ne (kao kad nekim devojkama malo nateknu grudi u toku menstruacije, pa to posle toga prođe), tek, nikakvog dokaza nema da ti preparati imaju neko dejstvo. A mogli bi da vam ugroze zdravlje, jer jednostavno ne znate šta je tačno to što uzimate. Sve u svemu, radi se o nečemu što bi trebalo izbegavati – dobitak je krajnje sumnjiv, a možete mnogo da izgubite.
Za kraj: nema ničeg lošeg u tome što vam grudi još uvek nisu porasle – porašće. A ni male grudi nisu loše, na nekim devojkama, zbog njihove građe, one mnogo bolje izgledaju nego velike, a ima i momaka koji više vole devojke s malim grudima. Zato, budite strpljive – i nipošto ne posežite za sredstvima koja bi vam mogla upropastiti zdravlje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

grudiizgledtinejdzeri
Komentari (0)
Dodaj komentar