Tom i Penelopi u domovini Nikol Kidman

Tom Kruz odbija svaki razgovor o njegovom privatnom životu rečima: „Moj privatni život nije tu da prodaje novine“. Ali, vešti američki paparaci i novinari odavno su već markirali Penelopi Kruz kao uzrok razvoda njegovog desetogodišnjeg braka sa Nikol Kidman. Naime, ubrzo posle raskida sa Nikol, Tom je počeo da se pojavljuje na javnim mestima sa Penelopi Kruz. Priča se da se Tom viđao sa Penelopi još za vreme snimanja zajedničkog filma „Vanilla Sky“ i da je to glavni razlog razvoda. Tom je po razvodu sa Nikol (34) rekao samo da je ona majka njegove dece i da joj želi sve najbolje u životu. Kruz i Kidman imaju dvoje dece: Izabelu Džejn (Isabella Jane), staru osam godina i Konora Antonija (Connor Antony), starog šest godina.

Španska glumica Penelopi Kruz (Penelope Cruz) je već uveliko osvojila Holivud. Tabloidi joj, međutim, nikako nisu naklonjeni. Prozvali su je „brakolomka“, ali ne samo zbog Toma Kruza već i, po navodima, Nikolasa Kejdža (glumili zajedno u filmu „Mandolina kapetana Korelija“). Priča se još i da je Met Dejmon raskinuo vezu sa Vinonom Rajder posle završetka snimanja filma „Svi ti divni konji“, u kome mu je partnerka bila Penelopi. Zbog ovako fatalnih ishoda brakova i čvrstih veza filmskih partnera Penelopi Kruz, u Holivudu je bije glas fatalne zavodnice naivnog izgleda.

Skoro je otkrivena voštana figura Penelopi Kruz u Muzeju voštanih figura madam Tiso u Londonu (Madame Tussaud“s Wax Museum). Po rečima portparola muzeja već je veliki hit, pogotovo kod muškaraca. Očekuje se da će nova voštana skulptura Toma Kruza biti otkrivena u januaru i postavljena odmah do figure njegove nove drage. Ali, oni neće biti sami, i Nikol Kidman biće postavljena veoma blizu. Ovo je velika promena u planu jer je muzej planirao da postavi Toma i Nikol zajedno, kao najbolji par Holivuda. No, okolnosti su se brzo promenile, tako da će Nikol samo iz senke nadgledati par Kruz-Kruz (Cruise-Cruz).

Novopečeni par će uskoro biti suočen sa obožavaocima Nikol Kidman kada stignu u njenu rodnu Australiju, na premijeri njihovog filma „Vanilla Sky“, koja je zakazana za sredinu decembra u Sidneju. Dok je bio muž Nikol Kidman, Tom Kruz je bio miljenik ondašnje publike i bio proglašen za počasnog Austalijanca. Po pisanju štampe Australija još nije oprostila Tomu razvod sa njihovom miljenicom i pripremaju veoma negostoljubiv doček novom paru. Neki izvori tvrde da se austalijski bioskopi ore uzvicima negodovanja kada se Tom ili Penelopi pojave na ekranu. Australijanci su očigledno veoma zaštitnički raspoloženi prema svojoj miljenici, pa ostaje da se vidi kako će se Tom sada provesti u Australiji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar