„Tomb Raider“ – najgori film godine?

Rane recenzije novog filma Tomb Raider nisu ispunjene sa previše komplimenata. Ogroman broj fanova popularne kompjuterske igrice sa nestrpljenjem iščekuje da pogleda film, ali oni koji su već imali ekskluzivnu šansu da ga vide nisu nimalo oduševljeni.

Filmska kompanija je omogućila izvesnom broju fanova Lare Kroft da pogledaju film pre svetske premijere, a oni su svoje utiske iskazali na sajtu Ain“t It Cool News. Jedan od njih, koji sebe zove Vincent Hanna, opisuje film kao najgore ostvarenje za ovo leto, možda i za celu godinu. „Film je odvratan. Zaista je neverovatno i smešno koliko je loš. Ne postoje reči koje precizno mogu da opišu koliko je film patetičan“, kaže on dodajući da Anđelina Džoli (Angelina Jolie) u filmu radi samo dve stvari: izgleda dobro i milion puta puca iz svojih pištolja. „Gluma u celini je jako loša“, objašnjava on.

Još jedan gledalac, J Alexander Panic, kaže o filmu: „Loša gluma, loš scenario, loša kinematografija, loša muzika, loše šale, i, nadasve, loša režija“. Da li će se i kako film dopasti ostatku sveta, ostaje da se vidi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar