U vezi, a zaljubite se u drugog (1)

Situacija iz naslova desila se mnogima, ne samo tinejdžerima već i starijima, i dovela ih u emotivnu agoniju. Ono što je u takvoj situaciji najpametnije, mada ne i najlakše, učiniti, jeste da sačekate.
U vezi ste. U lepoj vezi, srećni ste s osobom s kojom ste, i zaista je volite. Čak i ne pomišljate na prevaru, niti na flert s još nekim – šta će vam to, kad ste toliko srećni s osobom s kojom ste, kad je volite, znate da ona voli vas, lepo vam je, niko dodatni vam tu nije potreban, a nemate ni želju da kvarite odnos s osobom s kojom ste toliko srećni. I nisu vam jasni oni koji su u vezi, a onda se zaljube u nekog drugog i postanu opsednuti tom osobom; čini vam se da, sigurno, onda baš i nisu srećni u vezi.
A onda se to desi i vama. Upoznate nekog, slučajno, razgovor počne, i nakon izvesnog vremena, koje je vama proletelo, a zapravo je moglo prilično da potraje, shvatite da ste već jako dugo u razgovoru s tom osobom, i da vam je super da pričate s njom (znatno nezgodnija varijanta je ako u jednom trenutku uhvatite sebe kako se ljubite i mazite s tom osobom, ili ste s njom u krevetu, nije da se ne sećate ničega od ranije, ali u jednom trenutku ste pričali i bilo vam je super, a sledeći put kad ste obratili pažnju na ono što se dešava…). Želite da budete s tom osobom. Jako. Sama ideja da biste mogli da ne budete s njom boli. A već ste u vezi, i ne želite da povredite svog dečka ili devojku, volite ih ništa manje nego ranije, užasava vas ideja da ih povredite ili, još gore, izgubite, i jednostavno niste pametni šta da radite.
Kao što smo rekli, dobra ideja je da sačekate. Nemojte ništa da uradite s tom novom osobom, samo čekajte. Takvi zanosi se nekad dese, prorade vam hormoni, ili vam već nešto proradi, i onda to prođe, neretko u roku od nekoliko dana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

drugitinejdzerivezazaljubljenost
Komentari (0)
Dodaj komentar