Ume li Victoria Beckham da se nasmeši?

Učenici škole u koju je išla Victoria Beckham su prilikom izrade jednog školskog projekta našli njene stare fotografije na kojima je ova pevačica pokazala da ipak ume da se smeši. Britanski tabloid Sun je, u svom stilu, objavio naslov: „Ekskluzivno! Dokaz: Victoria se nasmejala pre 15 godina“, uz ironičan komentar kako napokon postoji nešto što ukazuje na to da njene slavne usne mogu da „proizvedu osmeh“.

26-godišnja pop pevačica, poznata je fotografima kao osoba koje se veoma retko osmehuje. Ali dok je bila u školskoj klupi, i dok su slava i bogatstvo bili samo daleki snovi, Victoria Beckham je znala da „pokaže zube“. Kada se osmehne, naravno.

Njena nastavnica kaže: „Sećam se da je čak i tada bila zainteresovana za muziku i glumu, ali nismo imali pojma koliko slavna će postati.“ U školi su malu Victoria-u zvali „Sticky Vicky“ zato što je bila veoma mršava. Drugi nastavnik dodaje: „Bila je divna devojčica, ali je bila veoma sitna i tanka kao grančica.“

Osoblje škole priča kako je Victoria, koja je udata za fudbalera David-a Beckham-a, uzor svim devojčicama koje je poštuju zbog toga što je i ona deo „girl power“ fenomena. Dečake mnogo manje zanima šta se dešava u privatnom životu ove zvezde, njima je interesantnija druga polovina popularnog bračnog para – David Beckham.

„Čudno je koliko je postala slavna. Kao da je bilo juče kada se igrala sa drugovima i želela da postigne nešto veliko“, kaže jedna od nastavnica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar