Usne test (2)

Tanke, male usne: ovo su aktivne osobe, uvek u potrazi za avanturom i izazovom. Optimistične su, a u ljubavi im odgovaraju samo nezavisne i samouverene osobe – jedino takvima će pokazati i svoju nežniju stranu, dok će pred ostalima i dalje biti u zaštitnom oklopu. Savet za šminkanje: povećajte usne sjajem i olovkom svetle boje. Iscrtajte usne van njihove prirodne ivice, a zatim na njih nanesite svetlucavi karmin ili sjaj.

Veća gornja usna: ne želite da budete isti kao svi ostali, ali ni baš da udarate kontru svima – osećate se najbolje u zlatnoj sredini. Umete da budete svojeglavi, ali na šarmantan način, i time privlačite suprotni pol. Volite da delujete tajnovito i dobro vam ide! Savet za šminkanje: ivicu gornje usne iscrtajte s unutrašnje strane, a donje sa spoljne. Posle toga nanesite karmin; na donju usnu možete dodati i malo sjaja, da bi delovala punije, ili sedefastu ili sjajnu varijantu karmina.

Veća donja usna: ovo su ambiciozne osobe jakog ega, koje vole da dobijaju priznanja za svoja dela. U principu su veoma uspešne u ostvarivanju svih ciljeva. Nimalo ih ne interesuju osobe koje se sa svime slažu, a da bi ih neko zainteresovao, mora biti zaista poseban. Savet za šminkanje: gornju usnu povećati tako što se iscrta olovkom sa spoljne strane ivice, a donju smanjiti tako što se iscrta olovkom s unutrašnje strane ivice. Potom naneti karmin – na donju usnu obavezno u mat varijanti, jer ona smanjuje usne.

Da podsetimo još jednom: ovo je bio samo luckasti test s ciljem da vas zabavi (nikako nešto što treba doslovno shvatiti), jedan od onih koji su najzabavniji u društvu (sve cmoknete papir, pa čitate rezultate). Jedini „ozbiljan deo“ je bio onaj sa savetima za šminkanje različitih oblika usana. Nadamo se da ste se lepo zabavili i usput naučili nešto korisno – možda šminkanje usana nije najznačajnija stvar na svetu, ali spada među one sitnice koje u stajlingu umeju puno da znače.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar