Vaša kopija na žurci

Iščekivali ste žurku s nestrpljenjem, što uključuje i mnogo vremena potrošenog na razmišljanje šta ćete obući. Što vam je ta žurka važnija (u zavisnosti od toga za koga sve očekujete da se pojavi na njoj), teže je odlučiti kako se obući pa da zablistate punim sjajem (naravno, sve to pod pretpostavkom da ste od onih koji se posebno sređuju za žurke – ima i onih koji jednostavno dođu u odeći koja im je udobna, ako nije baš stara i ofucana trenerka). Tako provedete nekoliko vekova u razmišljanju i konačno se odlučite za najbolju moguću kombinaciju.
Obučeni u svoju kombinaciju iz snova dolazite na žurku. Vaše dugotrajno razmišljanje se isplatilo: po pogledima uprtim u vas vidite da je vaša odeća pun pogodak, da u njoj stvarno super izgledate. Jipi! Onda, nešto kasnije, primetite da je još neka devojka stigla na žurku – obučena isto, ali potpuno isto, kao i vi. Devojka koju i ne znate, ili je znate prilično slabo.
U takvom trenutku poželite da vrisnete na nju, da je optužite da vam je ukrala ideju i da je obična imitatorka. Nema veze što znate da nije mogla da vam ukrade ideju kad pojma nije imala kako ćete se obući, svejedno želite da se na neki način pobunite što ima potpuno istu odeću na sebi kao i vi. Ako ne želite da baš vrištite na nju, želite da se celo veče držite što je moguće dalje od nje, da ljudi primete samo vas, ne i nju, da se pravite da ta devojka i ne postoji.
Ni vrištanje ni ignorisanje nisu dobre taktike; obe su suviše detinjaste i samo bi pokazale da se osećate jako nesigurno. Umesto toga, iskoristite situaciju da se odlično zabavite. Kako?
Priđite toj devojci. Ako je ne poznajete, predstavite joj se, koristeći svoj identičan autfit kao izgovor. Ukoliko je već poznajete, takođe možete komentarisati da ste se potpuno isto obukle. Onda zajedno možete da budete zvezde večeri – recimo, ako svuda idete zajedno, kopirate pokrete jedna druge, naročito ako igrate na potpuno isti način, to će vam obezbediti kompletnu pažnju svih prisutnih. Svi će misliti da ste obe veoma "kul" kada ste tako iskoristile to što ste se slučajno isto obukle.
Nemate dovoljno hrabrosti da se ovako ponašate i baš želite da se razlikujete od te devojke? I to je izvodljivo. Pozajmite nečiju šnalu, promenite svoju frizuru (recimo, vežite kosu na drugačiji način), zamolite neku drugaricu da vam pozajmi narukvicu ili tašnicu – iskreno im recite da ne želite da izgledate kao nečiji klon i razumeće vas – za nekoliko sekundi više nećete izgledati kao identične kopije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

istokopijaodeća. žurka
Komentari (0)
Dodaj komentar