Vaša kratka frizura je ispala loše

Vama i vašoj okolini može da bude zanimljivo da promenite frizuru, samo što te promene ne ispadnu uvek najsrećnije, naročito ako se radi o krupnim promenama. A onda ostane pitanje: šta sad? Ne možete baš da se zatvorite u kuću dok ponovo ne dobijete bolju frizuru.
Recimo, imale ste dugu kosu i rešile da se ošišate na kratko. Objasnile ste frizerki šta želite, možda ste joj i sliku donele, i ona je rekla da razume i da će vam to napraviti. Oko sat vremena ste sedele u frizerskoj stolici, gledale kako vam odseca kosu, čekale da vaša nova frizura počne da liči na nešto. Znate i same da to ide postepeno, dok iseče s ove strane, pa s one strane, pa ujednači, pa ovo, pa ono… Zato ste čekale, onoliko strpljivo koliko ste mogle, da kosa na vašoj glavi poprimi onakvu formu kakvu ste želele. A onda je došao trenutak kada vam je frizerka rekla da je gotovo, donela vam ogledalo da vidite kako to izgleda otpozadi – i to i dalje nije ličilo ni na šta. Zbunjene, bez želje da dopustite frizerki da ponovo priđe vašoj kosi, platile ste i zbrisale. I šta sad?
U takvim situacijama ne možete mnogo, ali nije ni da ne možete ništa. Preostaje vam da čekate da vam kosa ponovo izraste dovoljno da može da se uobliči u nešto što vam se dopada. Ako ne želite u međuvremenu da na glavi imate nešto što je po izgledu između gnezda i žbuna, možete otići kod drugog frizera i tražiti da vas ošiša sasvim kratko (i uredno). To neće biti ono što ste prvobitno zamislile, ali će makar izgledati uredno, neće nešto posebno privlačiti poglede.
Ne želite još da skraćujete kosu, a sa sadašnjom dužinom ne može da se uobliči u ono što želite? Čekajte da poraste – a u međuvremenu možete da se igrate. Isprobavajte različite kombinacije s maramama, "kul" šeširima, šnalama, trakama, sredstvima za "fazoniranje" kose… Sigurno ćete smisliti bar nekoliko načina da dobro izgledate i da se to što vam toliko smeta uopšte ne primećuje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

frizuraizgledkosatinejdžeri
Komentari (0)
Dodaj komentar