Vaša soba vas otkriva!

Vaša soba je vaše malecko (ili ne baš sasvim malecko, ukoliko imate sreće) kraljevstvo – vaš prostor, samo za vas; vaše gnezdašce koje uređujete i opremate prema sopstvenom nahođenju, onako kako vam se dopada, raspolažući sredstvima kojima raspolažete. Zbog toga će vaša soba dosta toga govoriti o vašoj ličnosti. Ako želite više da saznate o nekome (može i o sebi), pažljivo osmotrite sobu te osobe – evo šta možete saznati.

Soba u kojoj vlada savršen red, nema razbacanih stvari, sve je na svom mestu i izgleda veoma lepo i harmonično: to je soba romantične osobe. U prijateljstvima te osobe mora sve savršeno da funkcioniše – ako primeti da bi moglo da dođe do svađe, odmah će preduzeti sve kako bi izgladila odnose i zato je omiljena u društvu. Ova osoba je najčešće lepo raspoložena i uvek je spremna da svima da prijateljski savet i pruži im podršku. Ako toj osobi dečko (devojka) kaže nešto lepo, prosto se rastopi od sreće. Potpuno se prepuštaju ljubavi i veoma su im važni vernost i međusobno poverenje. Problem koji ovakve osobe mogu imati je to što nekad i previše misle na to kako se drugi osećaju i kako svima da ugode, pa potisnu sopstvena osećanja i potrebe.

Soba je puna raznoraznih sitnica; stalno premeštanje nameštaja je potpuno uobičajena pojava. Vlasnici ovakvih soba su samouverene osobe koje su uvek u trendu, uvek znaju šta je aktuelno i za sve se interesuju, pa su, na primer, odlični savetnici u kupovini. U ljubavi, ovakve osobe su u stalnoj potrazi za avanturom – žele potpuno otkačenog dečka (devojku), ali i da to istovremeno bude neko ko će ih razmaziti i sve učiniti za njih. Problem koji ovakve osobe mogu imati je to što su stalno u nekoj „akciji“, pa nikad nemaju vremena da se odmore – a definitivno bi im prijalo da neko veče jednostavno ostanu kod kuće i opuste se.

Soba je neorganizovana, neuredna, haotična, i jedno se njen vlasnik (vlasnica) snalazi u njoj (i odlično zna gde šta stoji!). Vlasnici ovakvih soba su najčešće šarmantni, duhoviti i veoma iskreni, što su osobine koje će njihovi prijatelji uvek ceniti. Takođe, umeju da budu i prilično hiroviti, što njihovi prijatelji baš i neće uvek ceniti. Zbog njihove „otkačenosti“, sa njima je uvek zabavno. U ljubavi, ovakve osobe su strastvene, daju sve od sebe i to isto očekuju i od svog dečka (devojke) – prosto polude ako se sve ne dešava onako kako očekuju. Njihov dečko ili devojka moraju biti zaista strpljive osobe i puno ih voleti da bi bili spremni da istrpe sve njihove hirove. Pored hirovitosti, ove osobe mogu imati još jedan problem – svi ih znaju kao vesele osobe, pa su sklone tome da skrivaju svoja osećanja kada su tužne, umesto da se opuste pred prijateljima i pokažu kako se zaista osećaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar