Viđati se s više osoba

Ima onih koji bi jako voleli da budu u vezi, da imaju momka ili devojku, a nemaju nikog. I neki od njih se onda upitaju da li je nemoralno izlaziti s više osoba istovremeno dok se s nekom od njih ne "smuvaju". Nije zaista nemoralno, ali nije ni preporučljivo.
Da ne bude zabune, pod "izlaziti s više osoba" ne mislimo na "ići u krevet s više osoba". Mislimo samo na viđanja, izlaske u bioskop, u šetnju, na sok i slično, i na flert prilikom tih viđanja. Ukoliko nijedna od osoba s kojom izlazite nije u vezi, flertovanje s njom neće nikog povrediti, a pošto ni vi niste u vezi, može da deluje kao da to što izlazite s više njih takođe neće nikog povrediti. Može da izgleda, ali nije uvek tako.
Naime, ako se nekoj od osoba s kojima izlazite dopadate dovoljno da bi želela vezu s vama, osetiće se povređeno ako vas vidi da flertujete s još nekim, ili ako čuje za to (a ne možete biti sigurni da neće saznati). Takođe, to bi moglo da je navede da odluči da ipak ne želi da bude s vama, jer o vama stekne utisak da flertujete sa svakim.
Još jedan nepovoljan utisak koji ostavljaju oni koji tako, uz flert (dakle, ne govorimo o običnim izlascima s prijateljima suprotnog pola), izlaze s više osoba, jeste to da su očajni. Da bi bili s bilo kim ko ih hoće. A to je krajnje neprivlačno. Zaista malo ko želi da bude s očajnikom ili očajnicom.
Zato, izbegavajte ovakvu vrstu viđanja s više osoba. Umesto toga, opustite se, bavite se stvarima koje vam prijaju, izlazite s prijateljima, zabavljajte se – tako ćete ostavljati znatno bolji utisak, a pre ili kasnije naići ćete i na nekoga s kime zaista želite da budete, nećete samo zbunjeno izlaziti s više njih nadajući se da će se s nekim "složiti kockice". A kad naiđete na tu jednu osobu, onda upotrebite svoj šarm – i srećno!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

tinejdzerivise osobazabavljanje
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    Nisam mnogo pametna, a ni on, kad hoće da me objasni i sada kao po ko zna koji put. Kad smo se „upoznali“, imao je svakog, a ja nikog; sada je kao obrnuto, ha-ha. Hoće da ostane kao što već jeste, a ja bih sve da izmijenim iz korijena iščupam, unakazim, izbrišem taj „sistem“sa lica našeg svijeta i jednostrane kontrole nekog ko sve zna o meni, a ja o njemu ništa. Bato, viđamo se sa mnogima, većinu i ne primijetimo i na važnijim mjestima nego što je krevet, ne stignemo ni da ih upoznamo prije nego što ih zaboravimo sasvim, a i nas tu negdje usput zakačimo preko usta kad samo pričamo i maštamo ukočeni kao davna slika na zidu. Nismo mi jedno drugom ništa, a da bismo si prebacivali nešto; baš ništa zajedničko, samo se motamo tu negdje okolo. Proživljen u sebi, možda i nastane neki orman od tebe, pardon roman da sve skupim u njega, istjeram iz sebe kao zaostali ćir na inače čistoj sredini i nikad više i ne pogledam- ne stignem ili te nema više u bizini. E, baš da se odmorim!