Vole hrabrost i zabavu

Ima devojaka koje se ponašaju prilično „stegnuto“ i smatraju sebe ženstvenim zbog toga. Većina momaka ipak više voli kad je devojka hrabra, kad je u stanju da se opusti i uživa, kad se ne plaši ni da se isprlja ili ogrebe.
Ukoliko ste nekad gledale momke kako igraju odbojku, verovatno ste primetile da se ne ustručavaju ni da se opruže svom dužinom po zemlji ako je to posledica toga što će uspešno odbaciti loptu. Retko je videti devojku koja će učiniti isto. Takođe, momcima neretko znatno manje nego devojkama smeta da se prilikom neke zabave isprljaju ili da rizikuju neku manju povredu (recimo, oderu se kad padnu na beton). Neko bi takvo ponašanje momaka nazvao detinjastim, igraju se kao deca, ali u takvoj igri se uživa, a zašto ne uživati? Zato da biste izgledali kao neko ko se dosađuje i pokušava da se pretvara da „kulira“?
Mnogi momci vole kad devojke vole sportove koji i njih zanimaju – super je i ako ona hoće da igra basket s njim. U tome nema nikakve mudrosti; on uživa da radi ono što mu se dopada, i srećan je ako i devojka koju voli uživa u istom, to im daje nešto u čemu zajedno mogu da uživaju.
Zato, bez straha od toga da ćete se prilikom neke zabave isprljati (recimo, kao dva mačeta se potučete na travi i umrljate se travom i zemljom). Bez straha od toga da možete dobiti neku ogrebotinu – takve stvari nisu ništa strašno. Ne samo što se momcima dopada kad je devojka u stanju da uživa u ludiranju i u igri, kad mogu i na takav način da se zabave s njom, nego ćete se i vi osećati znatno bolje.
Cela stvar vam liči na decu koja se igraju? Liči. I, kad se i vi na taj način zabavljate, bićete srećne kao dete koje se igra – a bićete još i srećnije ako to radite s voljenom osobom, kao što će i on biti srećan s vama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkezabavamomcitinejdžeriuživanjehrabrost
Komentari (0)
Dodaj komentar