Za zanimljiviju frizuru ujutru

Veliki broj devojaka voli da ima neku lepu frizuru, samo što pravljenje frizure ujutru može da bude prevelika gnjavaža, bilo da idete ujutru u školu, da idete negde drugde, ili da vas jednostavno mrzi da se bakćete s tim. Srećom, ima i jednostavnih metoda, a mi vam navodimo jedan.
Recimo, imate dugu kosu, i obično je ujutru samo vežete u rep ili je očešljate i nosite puštenu. Jednostavno i praktično, samo što ste dosadile same sebi tako, htele biste nešto drugačije, a zaista vas mrzi da pola sata ili više stojite pred ogledalom i nameštate nešto posebno. Postoji drugačije, i nije vam neophodno pola sata.
Jedna mogućnost je da kosu skupite, uvijete i uz nekoliko šnala namestite kao punđu – to traje tek malčice duže nego da je vežete u rep. Druga varijanta zahteva određene pripreme, ali te pripreme obavljate uveče, a ne ujutru čim ustanete.
Uveče, ne baš pred samo spavanje, operite kosu. Nemojte je sušiti fenom. Sačekajte da više ne bude mokra, da bude samo vlažna, a zatim napravite pletenice, ili zamolite majku ili stariju sestru da vam napravi pletenice. S tako upletenom kosom lezite na spavanje.
Ujutru, kad ustanete i umijete se, sve što treba da učinite jeste da pletenice raspletete i očešljate se. Postoji dobra šansa da će vam, nakon što ste legle s upletenom vlažnom kosom, kosa ujutru izgledati talasasto, i to bez upotrebe bilo kakvih posebnih (i potencijalno štetnih, kao što su hemikalije ili toplotno telo za pravljenje talasaste kose) sredstava – kosu biste ionako oprale u nekom trenutku, pa to može da bude i uveče.
Probajte! Rezultat bi mogao da vam se dopadne, a zaista ne zahteva mnogo truda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

frizuraizgledjutrokosatinejdžeri
Komentari (0)
Dodaj komentar