Zaljubljeni se tuku kao dva mačeta

Možda se i vi sećate onog dečijeg: "Ko se bije, taj se voli…", možda i ne. Nasilje nije deo ljubavi, ali dešava se nekad da se dečko i devojka potuku u igri, kao dva mačeta ili dva šteneta, i to ume da bude prilično zabavno, pa i da ih zbliži.
Kako tuča da ih zbliži? Tako što to nije tuča u smislu nasilja, već se radi o igri, zabavi, niko tu nikoga ne povređuje, nikoga ništa ne boli, samo se dvoje zaljubljenih igraju zajedno, smeju se zajedno i uživaju u tome. Ako se i desi da nešto zaboli, to je slučajno, najčešće brzo prođe, i njih dvoje nastavljaju da se smeju zajedno.
"Tuča" o kojoj pričamo je jedan od mnogobrojnih oblika zajedničkog ludiranja zaljubljenih, a zajedničko ludiranje je bitan aspekt veze. Ne kažemo da je obavezno, ni da je veza bez toga loša, ali je zaista super kada s voljenom osobom možete da se ludirate, kada toliko verujete jedno drugom da možete da se opustite i glupirate, sigurni da voljena osoba neće ništa loše pomisliti o vama, nastaviće da vas voli baš takve kakvi ste.
Podrazumeva se da ovakva "tuča" prestaje čim nekog zaboli, ili kad nekom više nije do toga. Međutim, najčešće se ne završi na takav način – najčešće oboje budete zadihani, vrlo često i nasmejani, osećate se super, a povećana fizička bliskost može i da vas dovede u raspoloženje za vođenje ljubavi (ne znači da morate da vodite ljubav ako se toga još uvek plašite ili se osećate nespremno, ali može se desiti da poželite).
Ukoliko to još niste pokušali, a mislite da bi oboma moglo da vam bude zabavno, probajte! Dozvoljeno je sve što ne boli – dakle, nema čupanja, snažnog ujedanja, snažnih udaraca, grebanja i slično, ali ima ćuškanja, premetanja, gurkanja, korišćenja jastuka, golicanja… Svega što vam je zabavno i što ne dovodi do povređivanja. Ako vam se ne dopadne, nećete ponoviti, a moglo bi se desiti da otkrijete da vam je to oboma zabavno i da tako dođete do još jednog načina da zajedno uživate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dečkodevojkaigraljubavtučavezazaljubljenost
Komentari (0)
Dodaj komentar