Zaljubljeni „smaraju“! (2)

6. Ako ništa drugo, uz njih dvoje ćete smršati – stvarno vam ubijaju apetit. Poneka scena u filmu gde glumci jedno drugo hrane pomfritom jeste simpatična, ali njih dvoje stalno jedno drugo hrane kockicama čokolade i raznim grickalicama, pa se ljube, pa hrane jedno drugo… Samo još čekate na čuvenu „Maza i Lunja“ scenu kada počnu da dele špagete pa završe svako s krajem istog rezanca u ustima i nastave s klopanjem tog rezanca dok… Ne, uz njih dvoje zaista nemate baš neki apetit.

7. Zajedno su, raskinuli su, zajedno su, raskinuli su… Drugaricu nasamo vidite jedino kad plače zbog raskida (da, naravno, bićete joj rame za plakanje – čemu služe drugarice?). Već sledećeg dana ona ima osmeh od uva do uva jer su opet zajedno, pa onda opet raskinu… Razmišljate da prestanete da plaćate televiziju, jer ionako imate špansku seriju u svom društvu.

8. Razgovor telefonom s drugaricom je nemoguć – stalno je zauzeto. Naravno, znate s kim ne prestaje da cvrkuće. Pomišljate da joj bezobrazno i nenajavljeno banete u kuću, ali odustajete od te ideje. Ona bi, kao, pričala s vama, a svaki čas bi kuckala SMS poruke svom dragom. Ako već ne bi ustreptalo odgovorila čim je pozove i bez obzira na vaše prisustvo pričala sledeća tri sata.

9. Konačno vidite drugaricu nasamo – i ona samo o njemu priča. Kako se ljubi, kako se smeje, šta je sve rekao, šta je imao na sebi i kako mu je to fenomenalno stajalo… Da, znate da će je ta faza proći, ali treba preživeti dotad.

10. Prepuni su zajedničkih tajni. Stalno jedno drugo podsećaju na ovo ili na ono što im se desilo kad su bili nasamo, sve održavajući na nivou nagoveštaja. U redu je da njih dvoje imaju svoje tajne i svoje privatne trenutke – ali zar ne bi trebalo da onda celu stvar drže za sebe, a ne da svaki čas nešto nagoveštavaju?

Naravno, kako nađete dečka, tako i ponašanje vaših smuvanih prijatelja prestane da vam smeta. Zapravo… Kad ste, beše, poslednji put videli prijatelje?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar