Zar zvezde samo sa zvezdama izlaze?

Ukoliko pratite vesti o svojim omiljenim zvezdama, uključujući i to s kime se zabavljaju, lako je steći utisak da izlaze uglavnom s drugim zvezdama, i povremeno još nekim iz šou-biznisa ili s uslužnim osobljem. I onda se, možda, upitate zašto zvezde toliko često izlaze s drugim zvezdama.
Jednim delom, priče o tim izlascima su prenaduvane od strane tabloida; jedan glumac je komentarisao da, ako s nekom koleginicom uđe u taksi, novine odmah pišu o tome da se njih dvoje zabavljaju. Drugim delom, ima i menadžera koji će zvezde podsticati da se zabavljaju, ili bar da budu viđane i fotografisane, s drugim zvezdama, kako bi im rasla popularnost. Zašto bi zvezde na to pristale? Zato što im od popularnosti dobrim delom zavisi hoće li i dalje uspevati da rade i da zarađuju.
Dobro, nije valjda sve foliranje i izmišljanje tabloida? Nije, niti je redak slučaj da se zvezde zabavljaju s drugim zvezdama. Zvezde jako puno rade, i neretko se dešava da, van svog posla, nemaju mnogo kontakta s ljudima, fizički ne stižu da upoznaju još ljudi. Uz to, kada s kolegama duže rade na nekom projektu, normalno je da se među njima razvije izvesna bliskost, od koje nekad nastane prijateljstvo, a nekad i ljubav; plus će njihove kolege i koleginice dobro znati kako im je i kroz šta prolaze, pošto i sami prolaze kroz nešto slično, i to razumevanje dovešće do povećane bliskosti.
Pored drugih zvezda, zvezde će upoznavati i razne druge ljude zaposlene u šou-biznisu, pa je i s njima moguća romansa; biće poznanstava i s uslužnim osobljem, pa tako saznate da se ta-i-ta zvezda zabavlja s konobaricom ili frizerom. Ne kažemo, bude tu i ljubavnih veza s nekim ko je iz potpuno drugačije priče, ali će ipak biti češće veze s nekim iz njihovog neposrednog okruženja – a to neposredno okruženje su druge zvezde.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

tinejdžerizaljubljenostzvezde
Komentari (0)
Dodaj komentar