Zašto se vraćaš kući tako kasno?!

Verovatno vam se desilo da roditelji na vaš račun upute čitav arsenal optužbi kada dobro zakasnite. Osobama kojima roditelji ograničavaju svaki korak je zaista teško, ali oni još mogu biti srećni kada saznaju za način na koji se u pojedinim delovima sveta kažnjavaju mladi ako ostanu van kuće duže od propisanog vremena.

Konzervativni ruralni delovi Indije se upravo odlikuju ovakvim „biserima“. Kod nas, u najgorem slučaju, možete da dobijete zabranu izlaska ili džeparca na određeni period. U Indiji se dobijaju mnogo jače kazne. Mladi indijski par je bio primoran da napravi svojevrsnu „paradu“ time što su se mladić i devojka po kazni kretali ulicama sela potpuno nagi.

Razlog zbog koga su bili naterani na ovako nešto? Ostali su suviše kasno napolju i njihov sastanak je trajao duže nego što je bilo predviđeno. Paradirali su ulicama bez ičega na sebi, ali tu se kažnjavanje ne završava. Devojčini roditelji su zbog „lošeg vaspitanja“ proterani iz sela. Dovedene su i dodatne policijske jedinice zato što je incident izazvao komešanja među lokalnim stanovništvom.

U ovim krajevima većinu brakova ugovaraju roditelji a supružnici se po prvi put vide prve bračne noći.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar