Želite da ga pitate da izađete

Ume da bude prilično nezgodno kad postoji neki momak koji vam se sviđa, a ne znate da li se i vi sviđate njemu, niti se čini da će vas on ikad pitati da izađete. Lako je reći da možete da pozovete vi njega – kako, ako nemate hrabrosti da to i učinite?
U principu, nema ničeg lošeg u tome da devojka pozove momka da izađu, a ne obrnuto. Ima devojaka koje više vole da momak bude taj koji će to učiniti, i ne zanima ih dečko koji nema hrabrosti da im priđe, ali ima i devojaka kojima to nije toliko bitno, nije važno ko koga pozove, glavno je da izađu. Samo, pozvati momka koji vam se dopada da izađete bude priličan problem ako nemate hrabrosti za to. Ono što može da pomogne jeste ako celu stvar ne tretirate kao poziv na "dejt" izlazak.
Nego kako da to posmatrate? Za početak, razmislite šta je to što zanima i vas i tog momka. Recimo, filmovi? Onda možete da ga pozovete da ide s vama u bioskop (pazite samo da ne odaberete neki film koji je baš "ženski", valjda ima još nešto što vas interesuje). Ili, oboje baš volite neku seriju? Pozovite ga da je gledate zajedno. Oboje volite klizanje? Pozovite ga na klizanje. I tako redom.
Ono što je suština jeste da nađete neku aktivnost koja vam se oboma dopada, i da ga pozovete da to radite zajedno. To je nešto što bi i prijatelji radili, i ne pravi toliki pritisak. A onda, dok se zajedno bavite time, imaćete prilike i da se bolje upoznate – ukoliko se i on interesuje za vas kao i vi za njega, stvari će se vremenom spontano razviti među vama. Nekad se desi da maltene i ne primetite da ste sad već u vezi, stvari su išle toliko spontano, samo se u nekom trenutku poljubite, počnete da se mazite, možda vam dođe kao iznenađenje, a možda vam bude potpuno prirodno, kao da to već "sto godina" radite.
Ako mislite da bi moglo da "upali", probajte! Ukoliko vas odbije i za takvu aktivnost, barem će biti očigledno da ne želi da provodi vreme s vama čak ni kad se radi o aktivnosti koju inače voli, pa će vam biti jasno na čemu ste.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkeizlasciljubavmomcinesigurnostsimpatijastidljivoststrahtinejdžeri
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Mina

    Mene nije sramota da ga pozovem, ali ne znam gde, a baš i ne volimo restorane i kafiće. Najvise zajedničko nam je to što oboje volimo fudbal, ali kod ns nema toliko utakmica. Gde da ga pozovem?

  • Mina

    Mene nije sramota da ga pozovem, ali ne znam gde bi smo išli. Ja ne volim restorane i kafiće ( kao ni on), ali oboje volimo isti sport (fudbal), ali nikako da bude neka utakmica kod nas. Gde da ga pozovem? ❤️

  • Sofija Pajević

    Po meni su ovi saveti odlični. Videćemo da li će i „upaliti“, još večeras ću ih isprobati. Hvala