Zvezdana preterivanja

Često možete čuti kako su zvezde razmažene, kako preteruju s ovim ili onim, i za neke stvari se zaista može reći da su preterivanje. Međutim, zvezde mnogo toga čine ne iz želje za preterivanjem, već iz želje da zaštite – recimo, da zaštite svoju decu.
Bilo je dosta ogovaranja na račun Tom Kruza kada je zakupio (i to papreno platio) ceo zabavni park da bi se u njemu zabavljao sa svojom decom – ali kakav izbor ima poznata zvezda za kojom redovno idu paparaci, da i ne spominjemo obožavateljke? Zamislite da negde izađete s roditeljima i smesta vas sve okruže novinari, plus gomila sveta koji obožava vaše roditelje. To može da laska, ali vam ne dopušta stvarno neki provod, verovatno ne biste uspeli s roditeljima ni da razgovarate.
Preterivanjem se smatra i postupak Bred Pita i Andželine Džoli kada su nedavno na nekoliko sati ostavili decu u Warner-Brothers zabavištu u Los Anđelesu i postavili sledeća pravila: niko ne sme da slika decu ni Andželinu, ne smeju da se koriste mobilni telefoni u zabavištu (i mobilni imaju kamerice, pa se mogu snimiti ne samo fotografije već i filmići), i decu niko ne sme da gleda u oči. Zvuči vam kao baš preterivanje? Bred, Andželina i njihova deca trenutno su među najpopularnijima, i večito su meta i novinara i obožavalaca, pa su roditelji verovatno želeli da zaštite decu od prevelike gužve i od toga da mnogi pilje u njih – sigurno znate i sami da ima roditelja koji i previše štite svoju decu, a svakako nije lako odrediti pravu meru kada brinete o nekoliko klinaca od kojih najstariji ima tek pet godina.
Preterivanje ili ne? Teško je tu biti sasvim objektivan – sa strane posmatrano, nešto može delovati kao preterivanje, ali, opet, super je i kad vidite da se neko toliko poznat trudi da svoju decu zaštiti od prevelike gužve i da im se u retkim slobodnim trenucima u potpunosti posveti (a ne da samo plati nekog da pazi na decu i da decu praktično i ne viđa), tako da niko sa strane ne može da smeta. U svakom slučaju, sigurno je da nije nimalo lako biti zvezda – neki momenti su sigurno „kul“, ali neki još sigurnije smaraju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

andzelina zolibred pitpreterivanjazvezde
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Lana Jovanović

    Mislim da su neke stvari stvarno preterane. Zvezde imaju para i svojom hirovitošću žele to da pokažu. Jednostavno, a treba toliko da budu zaštitnički nastrojeni prema deci, jer čemu ih uče takvim postupcima?