Blistaće kao nove: Genijalan način za čišćenje pločica (video)

Video u kojem je žena pokazala kako čisti pločice žiletom zapanjio je mnoge!

Pored prašine i kamenca, pločice u kupatilu treba redovno čistiti i zbog ostataka sapuna, kupke ili šampona koji se na njima zadržavaju.

Mnogi misle da je ispiranje vodom dovoljno da skine ostatke ovih proizvoda, ali jedan video sa TikTok može da će vas razuveriti.

Naime, Tiktokerka po imenu Tera, koja sebe naziva „kraljicom čišćenja“, pokazala je trik za čišćenje pločica žiletom i raspametila mnoge!

„Nemojte da me napadate što ne nosim rukavice“, napisala je ona u opisu videa, u kojem je pokazala kako običnim žiletom skida ostatke sapuna sa pločica.

Ona prosto žiletom prelazi preko pločica odozdo na gore, dok se na žiletu vidi kako se prljavština skida sa pločica, iako na oko deluju čiste.

„To što ne vidite ostatke sapuna ne znači da ih nema“, poručila je ona.

@tera.nelli

Don’t come at me for not using gloves. #cleaningtiktok #cleantok #shower #soap #clean #razor #hidden #scary

♬ Astronaut In The Ocean – Masked Wolf

Njen video je privukao ogromnu pažnju i pregledan je više od sedam miliona puta, a ljudi šokirani, mada malo i nepoverljivi prema ovom triku.

„Mislim da nikad ništa nije potpuno čisto“, „Zato treba da perete pločice jednom nedeljno“, pisali su joj, a zatim poručili da zapravo „skida providni zaštitni sloj sa pločica“.

„Skidaš providni sloj koji je tu da bi se pločice lakše čistile“, tvrde neki, međutim, tiktokerka brani svoj metod čišćenja.

„Da, prepostavljam da zaštitni sloj imaju samo pločice pri dnu, a ostatak ih nema“, ironično je odgovorila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pločice
Komentari (0)
Dodaj komentar