Borite se s dosadnim mravima? Ovaj proizvod od 100 dinara može vas zauvek spasiti

Ako ste i vi ona osoba koja se trudi da prozore i vrata zatvara odmah jer je dovoljna sekunda da uleti neka „dosada“, onda je ovaj trik za vas pravo rešenje da se zauvek oslobodite dosadnih insekata.

Od svih insekata, mravi su definitivno najuporniji, mogu se pojaviti na neobičnim mestima, a najgora što vam se može dogoditi je to da ih zateknete u velikom broju na nekoj namirnici, piše Mondo.

Influnserka objasnila

Britanska influenserka Sofi Hinčklif, poznatija kao gospođa Hinch, koja je stekla je veliku popularnost zahvaljujući savetima za čišćenje i uređivanje doma koje deli na društvenim mrežama, istakla je da sve što je potrebno za gomilu mrava, je sredstvo koje skoro svaka kuća ima u svom ormariću u kupatilu, a reč je o puderu u prahu ili popularnije rečeno, talk puderu, koje se inače koristi za eliminaciju svraba i iritacije kod dece.

„Puder se stavlja na mesta gde mravi ulaze u stan“, istakla je Hinch i dodala i kako je već godinama mirna jer je mravi ne opsedaju.

Veliki broj njenih pratilaca već praktikuje ovaj trik pa su se u komentarima složili da je talk puder najbolje rešenje, a kako kažu najbolje je staviti ga na ulazna vrata i ivice prozora jer su to najčešća mesta kroz koja se „ušunjaju“ u vaš dom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dlakeseda kosa
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Gari

    Nabavio sam mravojeda, besplatno.Od tada nemam više mrava, a ne slušam ni influenserke a ni čistačice sa tiktoka.

  • Doktor Zo

    Ovde sve košta samo 100 dinara.