Brzo odmrzavanje zamrzivača: Kako da za samo 10 minuta otopite led

Postoje razne grupe na društvenim medijima u kojima ljubitelji čišćenja dele svoje trikove kako bi domove učinili besprijekornima.

A najnoviji savet usmeren je na brzo i jednostavno odmrzavanje zamrzivača.

Prema Whirlpoolu, najlakši način za odmrzavanje zamrzivača je jednostavno pustiti da se led otopi sam od sebe. Nakon što isključite uređaj, ostavite vrata otvorena i pričekajte da se led sam otopi.

Međutim, to često može potrajati dosta dugo, zbog čega je odmrzavanje pomalo mučno. Ali ako želite da se zamrzivač odmrzne za samo deset minuta, evo trika za vas.

Objavljujući na Fejsbuk stranici Mrs Hinch Cleaning Tips and Tricks, korisnik Vejn Vitni, upitao je ljubitelje čišćenja ‘Koji je najsigurniji način za odmrzavanje zamrzivača?’

Pratioci su priskočili u pomoć i podelili svoj brzi i jednostavni savet za odmrzavanje. Bilo je predloženo mnoštvo različitih tehnika, ali najpopularniji odgovori predlagali su korišćenje fena za kosu, donosi The Sun.

– Isključite frižider, uzmite fen za kosu, posude i peškire – predložila je jedna žena u komentarima.

– Stavila sam šerpe i ubruse. Koristila sam fen za kosu uključen na grejanje nekoliko minuta, a zatim na hlađenje – glasio je sličan savet.

– Koristio sam fen za kosu. Lepo i brzo, ali ne stavljajte ga preblizu leda koji kaplje – upozorili su.

– Fen za kosu. To je posao od 10 minuta – pisali su.

– Uvek koristim fen za kosu – složili su se s trikom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

friziderodmrzavanje
Komentari (0)
Dodaj komentar