Cela kuća će predivno mirisati: Trik sa usisivačem koji ćete stalno koristiti (video)

Uvek treba da se potrudite da vaš dom miriše sveže i lepo. Sigurno će i vama biti prijatnije kada je u sobi u kojoj često boravite prijatan vazduh. Ali često se kada usisavamo pojavi neki čudan miris, koji ostavlja prašina koja se nakuplja u filteru usisivača.

Zato je svima koje muči taj problem, jedna mama otkrila trik uz koji će cela kuća predivno zamirisati svaki put kada usisavate.

@carolina.mccauley

How to get rid of that funky vacuum smell 🦠✨💁🏽‍♀️ #homehackswithcarolina #homehacks #hometips #cleaningtips #cleaninghack

♬ original sound – bestspedup

Naime, Karolina Mekauli, koja svojim trikovima za čišćenje i održavanje domaćinstva oduševljava milione ljudi na društvenim mrežama, podelila je na TikToku kako da vaš usisivač ostavlja za sobom prelep miris.

Potrebno je da otvorite usisivač, izvadite filter i naprskate ga sa nekoliko kapi esencijalnog ulja ili osveživača za prostorije koji koristite, a onda ga ponovo vratite u usisivač.

Dok budete usisavali kuću, svež i prijatan miris će se raširiti svuda po vašem domu.

Drugi trik koji takođe ‘pali’ je prosipanje cimeta po podu i zatim njegovo usisavanje. Ovaj aromatični začin nakupiće se u kesi ili u posudi za prašinu i neutralisaće miris prašine iz usisivača.

Komentari na račun ovog trika su bili razni, od žena koje nisu znale da se taj filter može izvaditi, do onih koje su bile potpuno oduševljene ovom idejom i koje su rekle da će ovaj trik sigurno iskoristiti.

„Ovo zaista pomaže. Mnogo ti hvala“, „Stavila sam nekoliko kapi eteričnog ulja na filter i stvarno čini čuda. Imam pse i stalno kuća miriše na njih“, bili su samo neki od mnogih komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mirisusisavanjeusisivac
Komentari (0)
Dodaj komentar