Dekorišite zidove i unesite svežinu u svoj dom

Da biste oživeli i oplemenili vaš životni prostor, nisu potrebna velika ulaganja, a nekada čak ni previše truda. Ako nemate vremena za krečenje niti imate želju da menjate nameštaj, najveće promene ćete uneti ako inspiritavno dekorišete zidove. Iako oni zauzimaju ogroman deo vašeg životnog prostora, vrlo retko obraćamo na njih, osim kada se trebaju okrečiti.

Ideja je najbitniia, tako da ne morate konstantno praviti velika ulaganja, možete dati dozu pozitivne energije svom domu tako što ćete ukrasiti zidove slikama. Ovaj način dekoracije u proteklim godinama nije bio preterano popularan, ali se danas smatra viralnim.

Ukoliko uživate u jednostavnosti, predlažemo vam da bele zidove ukrasite mandalima ili slikama sa jednostavnim geometrijskim oblicima koji će skrenuti pažnju na sebe i učiniti prostor mističnijim.

Kada je reč o spavaćim sobama, u modu su se vratili zlatni ramovi za slike koji na sebi imaju sitne ukrase i koji se ističu u prostoriji. Ukoliko ih zakačite iznad uzglavlja kreveta vratićete se u prošlosti ali i biti u trendu!

Dnevna soba je svakako deo doma gde provodimo najvše vremena i možda baš zato ne želimo suviše napadnih detalja, ali, opet ljudi širom sveta ističu kako im je važno da ona bude autentična i topla. Zato vam dizajneri preporučuju jednostavne, moderne slike koje možete na platnu naslikati sami ili ih kupiti u prodavnicama nameštaja i kućne dekoracije.

Još jedan trend iz devedesetih se vratio i osvojio dizajnere širom sveta. Reč je o zidu punom fotografija, ali ovog puta se zadržavamo na crno belim fotografijama kako zid ne bi bio previše napad, možete oštampati zanimljive poruke i geometrijske oblike i staviti u ramove, praveći svoje malo kreativno remek delo!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

enterijerzidovi
Komentari (0)
Dodaj komentar