Dizajner enterijera otkrio tri najveće greške zbog kojih vaš dom deluje jeftino

Bilal Rehman dizajner je luksuznih interijera koji je nedavno na svom TikTok profilu otkrio tri najčešće greške zbog kojih dom može da deluje jeftino, a video je brzo postao hit.

„Neverovatno je koliko se često susrećem s ovim greškama u domovima klijenata“, započeo je dizajner i otkrio koje stvari treba izbegavati ako ne želite da vaš dom izgleda jeftino.

@bilalrehmanstudio

Avoid these mistakes to make sure your home doesn’t look cheap as f*ck XBR #interiordesignmistake #interiordesignmistakes #interiordesigner #houstoninteriordesigner #bilalrehmanstudio

♬ Blue Blood – Heinz Kiessling & Various Artists

Sivi podovi

Za početak, drveni pod u sivoj boji velika je greška, tvrdi dizajner: „Generičan je, isisava život iz prostorije i obezvređuje prostor.“

Setovi nameštaja

Drugi veliki promašaj prilikom uređivanja doma su setovi namještaja, tvrdi dizajner: „Nema razloga da u 2023. vaš noćni ormarić, komoda, krevet… svaki komad nameštaja u prostoriji bude usklađen. Izgleda kao da ste otišli u jedan salon nameštaja i tamo sve kupili, a to ne deluje dizajnerski ni otmeno.“

Art printovi

Umetnička dela masovne proizvodnje totalni su promašaj prema mišljenju dizajnera, koji predlaže da umesto toga bolje kupite nešto od lokalnog umetnika ili pak sami pokušate da stvorite svoje unikatno umetničko delo.

„Dugoročno gledajući, puno je isplativije ako u svom domu imate kul, originalno delo koje niko drugi nema“, zaključio je dizajner, dodavši kako se nada da je pomogao nekome da izbegne „zaista usr**e greške“.

Viralni hit

Video je postao hit na TikToku prikupivši preko 13 miliona pregleda i 2.2 miliona lajkova, a ljudi pišu da nisu bili svesni ovih grešaka i priznaju da i u svom domu imaju neke od ovih detalja.

„Nisam ta koja gleda ovaj video u krevetu koji je usklađen s ostalim nameštajem u mojoj sobi dok gledam Njujork noću na svom zidu“, našalila se jedna tiktokerka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dizajnenterijer
Komentari (0)
Dodaj komentar