Evo kako da sprečite da hladnoća uđe ispod vrata i prozora, jeftino rešenje da sačuvate toplotu u domu (video)

Vaš novac odlazi bespovratno ako kroz  prostor ispod vrata i prozora ulazi hladnoća!

Ne očajavajte, imamo fenomenalno i jeftino rešenje koje će pomoći da sačuvate toplotu i struju u vašem domu.

Ova praktična stvarčica je u svetu popularna i mnogi je već imaju u svom domu. Sigurni smo da bi mnogima koristila.

U pitanju je “cev” od stiropora koju možete kupiti po vrlo pristupačnim cenama u bolje snabdevenim farbarama i prodavnicama alata. Rezultat koji se postiže korišćenjem potpuno će vas oduševiti. To je zapravo jedan od najboljih načina da sačuvate toplotu i struju.

Ova „cev“ je isečena na sredini i dovoljno je samo da je raspakujete i stavite ispod svojih prozora i vrata. Hladnoća više neće ulaziti u vaš dom. Raširite razrez i navucite na donju ivicu svih prozora i vrata. Elastični stiropor će se prilagoditi svim oblicima, a vaš dom će zadržati toplotu, prenosi Espreso.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

domgrejanjehladnoćanovacpromajaštednja
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Dušan

    Ideja nije dobra! Imate u Kineskim prodavnicama super samoleplivu gumu koja nije skupa. Jednostavno kupite nekoliko metara. Ja mislim da je cena 50 din/m, ali je dupla i jednostavno povlačenjem, ona se pocepa, na dve jednostruke trake, tako da je onda cena 25din/m. Odsečete makazama, odlepite zaštitu lepila i zalepite na regasto vrata. Odlično drži. Naravno, regasto mora biti neoštećen i prefarban. Ne mora sveže, ali pre lepljenja možete prebrisati alkoholom. Može se koristiti i za zaptivanje prozora! Guma je meka i vodonepropustiva! Idealno! Ja sam kod mene stavio na ulazna vrata i u kući, i na vratima spirednih pristorija! Ceo posao za jedna vrata 10 minuta bez muke s lakoćom! Potreban materijal: krpa, alkohol i makaze! Jedino se malo teže zatvaraju vrata, (treba ih dobro gurnuti ili povući), ali zato idealno dihtuju!