Genijalan trik za uklanjanje kamenca iz sudomašine: U sudove samo stavite OVO (VIDEO)

Šantel Mila redovno na svom TikTok profilu deli sjajne trikove za čišćenje, a kako prenosi Daily Mail, najnoviji trik za pranje sudova oduševio je brojne korisnike.

U videu pokazuje zašto bi na gornju policu svoje sudomašine trebalo da stavite polovinu limuna i uključite je na redovan ciklus. Naime, kako ona otkriva, limunska kiselina iz limuna čisti kamenac i deodorira perilicu, a pritom posuđe ostavlja neverovatno čisto i blistavo.

“Ovo je savet za minimiziranje kuhinjskog otpada, koristila sam limune, isceđene i uklonjenih semenka, ali možete koristiti i limunov sok. Ne odbacujte tajnu za sjajno posuđe”, napisala je Šantel u komentarima.

Ona je upozorila da treba koristiti samo korišćene kriške limuna bez semenki jer se jemenke mogu zaglaviti u cevima mašine, što dovodi do tehničkih problema. Takođe je otkrila da trik treba koristiti samo povremeno, a ne svaki put kad koristite mašinu jer se veruje da kiselost utiče na gumu u aparatu.

Njen video brzo je postao viralan na društvenim mrežama te je pregledan više od pola miliona puta, a mnogi su pohvalili trik.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kamenaclimunsuđe
Komentari (0)
Dodaj komentar