Goste ćete oduševiti: 4 trika uz koja će vaš dom izgledati mnogo skuplje i elegantnije

Kod uređenja doma uglavnom imamo ograničen budžet koji nikada nije dovoljan za sve želje kada je izbor nameštaja ili dekoracije u pitanju. Ali stručnjaci su otkrili nekoliko skoro pa besplatnih trikova kojima možete poboljšati svoj životni prostor kako bi on izgledao mnogo skuplje nego što zaista jeste.

Ukoliko ne želite da renovirate potpuno svoj dom, ne morate da menjate boju zidova ili nameštaj kako bi vam životni prostor izgledao elegantnije. Dovoljne su ove 4 male promene koje neće uticati značajno na kućni budžet da vaš dom oduševi svakog ko u njega kroči jer će tako delovati mnogo skuplje.

Kada su zavese i garnišne u pitanju, bitno  je da budu što je više moguće, skoro skroz uz plafon. Na taj način vizuelno se produžavaju vaši zidovi, što svakako doprinosi eleganciji doma.

Led osvetljenje ispod kuhinjskih elemenata uneće dozu modernizma u vaš dom i obezbediti fino, diskretno svetlo koje će doprineti toplini cele kuhinje.

Prošlo je vreme visokih nožica na nameštaju, i stručnjaci preporučuju da vaše sofe i fotelje budu postavljene što niže kako bi pružile osećaj komfora i ušuškanosti u sobi, a time i doprinele eleganciji celog prostora.

I na kraju, stručnjaci za enterijer savetuju da u svaku sobu unesete jedan veliki komad koji će upadati u oči kada kročite u nju. To mogu biti velike lampe ili lusteri, velika umetnička slika ili biljka koja će osvežiti svaki prostor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

sobeuredjenje enterijera
Komentari (0)
Dodaj komentar