Imate problem s MOLJCIMA? Evo nekoliko praktičnih ideja da ih se zauvek REŠITE

Ukoliko imate problem s moljcima, nećete ga se lako rešiti. Ne preporučuje se otrov koji može ugroziti vaše i zdravlje vaših ljubimaca, ali drugi proizvodi nisu dovoljno efikasni. Trebalo bi da bacite svu odeću na kojoj ste uočili moljce, preporučio je nemački potrošački magazin Okotest.

U međuvremenu operite i spakujte sve stvari koje nisu zahvaćene moljcima. Stavite ih u zamrzivač i očistite svoj ormar. Savetuje se da koristite kombinaciju proizvoda za prevenciju i kontrolu koji ne štete ljudima ili životinjama.

Okotest je testirao 33 proizvoda koji rešavaju problem s moljcima i sve ih ocenio kao nedovoljno efikasne. U ormar ređajte samo odeću koju ste prethodno oprali i osušili, jer moljce privlači znoj. Možete staviti kesice od lavande, ali one neće u potpunosti odbiti insekte, niti zaštititi vašu odeću.

Moljci vole da se ’’lepe’’ za nedovoljno čistu odeću, pa bi bilo dobro prati veš na 40 stepeni ili više, u zavisnosti od materijala. Nakon što ste očistili odeću, odložite je u vakum kese i odložite u ormar.

Pridržavajte se ovih saveta i zauvek rešite problem s moljcima!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

moljacmoljci
Komentari (0)
Dodaj komentar