Isprobajte obavezno: Četiri jednostavna saveta za čisto i mirišljavo kupatilo

TikTok korisnica Šantel redonto na svom profilu @mama_mila_ objavljuje savete za celo domaćinstvo i trikove za čišćenje i održavanje kuće, a nedavno je podelila i četiri jednostavna saveta za one koji ne dele njen entuzijazam u vezi napornih kućnih poslova –  za koje je potrebno svega nekoliko sekundi, a kupatilo će zbog njih duže biti čisto i mirišljavo.

@mama_mila_

Secrets to a clean and beautiful bathroom 🌿 #cleaninghacks #homehacks #tipsandtricks #bathroomaesthetic

♬ Slumber Party (feat. Princess Nokia) – Ashnikko

Prvo preporučuje da nakon što WC četkom očistite šolju, četku dobro ocedite o dasku, tako da kapljice vode ne padaju na pod i da izbegnete dodatni nered.

Sledeći savet će, kaže, pomoći da vam kupatilo izgleda kao u hotelu: kraj toaletnog papira presavijte u trougao i zalepite ga iznad umivaonika.

Treći se savet odnosi na svež miris kupatila koji ćete, kaže, postići ako na rolnu toalet papira kapnete tri kapi eteričnog ulja čajevca, kako bi kupatilo duže zadržalo lep miris.

I poslednji savet odnosi se na pranje svih površina u kupatilu i DIY sredstvo za čišćenje za koje Šantel preporučuje mešavinu alkoholnog sirćeta, deterdženta za posuđe i ulje čajevca.

– Detalji prostor čine savršenim – složili su se njeni pratioci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

čišćenjekupatilotrik
Komentari (0)
Dodaj komentar