„Isprobala sam ovaj restoranski trik za čišćenje kuhinje i ne verujem koliko mi je olakšao život“

Često se može činiti da je skoro nemoguće obaviti sve svoje poslove i dnevne zadatke. Naročito je teško zaposlenim majkama, pa je jedna od njih nedavno otkrila trik koji ona i njen suprug koriste kako bi bili sigurni da njihov dom ostaje čist i organizovan.

U svom videu, Teia (@mommateia) je objasnila da je u početku bila skeptična prema ovom načinu čišćenja, i otkrila da je „bukvalno zakolutala očima“ kada je prvi put čula za tu tehniku. Međutim, nakon što ga je isprobala, potvrdila je da deluje i sada se čak kune u njega.

„Zaista deluje ako prestanete da budete tvrdoglavi i samo probate“, rekla je svojim pratiocima.

Teia je otkrila kako svako veče pre spavanja ona i suprug u svom domu rade zahvat čišćenja. Objasnila je da njih dvoje svoju kuhinju tretiraju kao kada se završava smena u restoranu i da im je taj način pomogao da sve bude čisto i spremno za upotrebu ujutro. Spisak za proveru „zatvaranja“ uključuje čišćenje pultova, uključivanje mašine za pranje posuđa i osiguravanje da ne ostane nered.

Teia je istakla kako je kuhinja prva prostorija u koju njena porodica ujutru uđe pa je želela da dan započne na najbolji mogući način, a ovaj način čišćenja joj u tome pomaže.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

čišćenjetrik
Komentari (0)
Dodaj komentar