Jeste li ovo nekad videli? Čisti tepih POKLOPCEM od lonca – izgleda kao nov! (video)

U videu koji je podeljen na društvenoj mreži, može se videti kako mama koristi krpu od mikrofiber vlakana koju stavlja ispod poklopca i pomoću ručke i ruke drži je na mestu

Majka troje dece kune se u ovu jednostavnu ‘tehniku s poklopcem’ kako bi njeni tepisi ostali besprekorni. Podelila je svoj neverovatno lak način kojim svoje prostirke i tepihe učini začas besprekornim.

@home_motivation

#fypシ #foruyou #asmr #forupage #asmrtiktoks #asmr #dayinmylife #fory #asmrtiktoks #cleantok #cleaningtiktok #clean #routine #kids

♬ original sound – Home motivation

Ona koristi poklopac za lonac da ukloni svu prljavštinu s poda. U videu koji je podeljen na TikTok-u Home Motivation, moglo se videti kako otapa tabletu za mašinu za posuđe u činijici vruće vode, potom pokvasi mikrofiber krpu koju stavlja ispod poklopca pa je pomoću ručke i ruke drži na mestu. Zatim se može videti kako poklopcem snažno riba tepih.

Kad je bila gotova s čišćenjem, moglo se videti kako tepih izgleda potpuno besprekorno na mestima gde ga je izribala poklopcem. Njen video, pogledan 2,7 miliona puta, brzo je privukao veoma pozitivne komentare gledalaca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

poklopactepih
Komentari (0)
Dodaj komentar