Još niste stigli da ofarbate jaja? Upotrebite brzinsku tehniku sa sjajnim dezenima! (VIDEO)

Svake godine smo u potrazi za novom tehnikom farbanja jaja ne bi li uskršnja jaja bila unikatna i drugačija od prošlih.

Osim toga, većina domaćica se vodi time da stvara manji nered i da na što lakši način odradi ovaj deo uskršnjih priprema. Ceo proces je najinteresenatniji deci koja željno iščekuju pripreme i sve što one sa sobom nose. Haos koji domaćice ne vole, a često je posledica upotrebe boja i svih propratnih materijala, deci je zanimljiv.

Ako ste od onih domaćica koje žele da unesu novine u farbanju uskršnjih jaja na poseban način, a da uz to ne naprave veliki nered postoji vrlo interesantna tehnika, koj je postala popularna na Tiktok mreži uz pomoć koje ćete jednostavno i brzo ofarbati jaja tako da ona budu unikatna i neobična.

Sve što vam je potrebno su ubrus papir, flomasteri i voda. Potrebno je flomasterima iscrtati totalno nasumično bilo šta po ubrusu, linije, krugove, razne šare a zatim ubaciti jaje u iscrtani ubrus i u dobro ga uviti a onda umočiti u vodu kratko i odmah nakon toga skloniti na jedan tanjir da se suši. Na različitim ubrusima možete kombinovati drugačije boje ili ubrusi mogu biti obojeni jednom bojom, a šare koje će ostati na jajima su od šara sa papira i boje koja je kombinovana sa njim.

@_meme_4.5

#fypシ゚viral #foryoupageofficiall #cinicipasidebine❤ #cincipasidebine❤❤foryu❤ #foryoupage❤️❤️ #ouatedit #ouadepaste #ouăproaspete #colorate#ajungepeforyou♥️♥️

♬ sunet original – _meme_32🐻‍❄️🐻‍❄️🐻‍❄️

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

flomasterjajauskrs
Komentari (0)
Dodaj komentar