Kada vidite ovo, više nikada nećete povući vodu pre nego poklopite WC šolju (video)

Pogledajte gde „završe“ bakterije iz WC šolje ako je ne zatvorite!

Verovatno ste već čuli da kada povučete vodu iz vodokotlića a da pre toga niste spustili poklopac na WC šolji, bakterije iz šolje završe svuda po kupatilu.

Ipak, mnogi to ne shvataju ozbiljno, zbog čega je korisnica TikToka, Kristin iz Kanade, odlučila da na ovoj mreži podeli video koji je videla pre deset godina, a koji ju je toliko „istraumirao“, da je od tada usvojila ovu naviku.

Video koji je podelila sakupio je čak 9,7 miliona pregleda, a u njemu je vrlo slikovito prikazano kako se bakterije iz WC šolje rašire po kupatilu svaki put kada povučete vodu.

Video koji je ona podelila deo je televizijske emisije, a u njemu je testirana teorija širenja bakterija – nakon što je čovek vršio nuždu isključuju se svetla u kupatilu, kako bi se pomoću UV svetla videlo gde tačno završavaju bakterije iz WC šolje.

Verovali ili ne, bakterije lete okolo više od tri metra, pa se vidi kako „sleću“ na brijač i četkicu za zube.

@xxiamkristinxx

Why you need to put the lid down before you flush 🤢 #dirtyjobs #gross #didyouknow #cleantok #foryou #foryoupage #fyp #4u

♬ original sound – I Am Kristin📍

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

vodawcwc solja
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Zaista nisam shvatala ozbiljno ,sto ne znaci da necu ako je vec t.ako,sto bi to neko izmisljao..Osim toga treba vremena da postupas drugacije za tako trivijalne radnje kako nam se cine u toku dnevnih isto takvih uobicajenih radnji.na koje ne obracamo paznju.

  • bykobap

    Ja imam poljski wc i nemam taj problem

  • Anonimni

    i onda nas plaše koronom. a tek šta skupljaju korona maske