Kako da vam kuća uvek prelepo miriše: Potrebna su samo tri prirodna proizvoda

Jedna majka iz Australije otkrila je jednostavnu taktiku koju koristi kako bi njen dom uvek lepo mirisao, a potrebna su samo tri prirodna proizvoda, prenosi Dejli Mejl..

@mama_mila_

The DIY signature scent that will become your favourite 🍂 #hometips #homefragrance

♬ You Stepped Out Of A Dream – Nat King Cole

Na svom TikTok profilu, Šantel Mila, podelila je trik za pravljenje osveživača vazduha, a potrebni su vam samo – limun, ruzmarin i esencijalno ulje vanile. Osvežavajući miris iznenađujuće je lako napraviti, samo je potrebno prokuvati dve šoljice vode i ova tri sastojka.

– Vodu zagrejte na šporetu i dodajte ostale sastojke. Kada provri, sklonite sa šporeta i ostavite na nekom zgodnom mestu u kući. Ne zaboravite da dolivate vodu tokom dana – objasnila je Šantel u svom videu, koji je pregledan preko 200 hiljada puta.

Drugi korisnici TikToka bili su oduševljeni njenom idejom, a jedna žena pitala je mogu li se i ostaci ovih proizvoda iskoristiti.

– Destilovana voda izvrstan je sprej za sobu ili u kombinaciji s alkoholnim sirćetom, pa možete napraviti višenamensko sredstvo za čišćenje – rekla je Šantel i dodala da miris traje do tri puna dana, dok će sprej trajati nekoliko meseci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kućamiris
Komentari (0)
Dodaj komentar