Kakva su vam VRATA, takav vam je ŽIVOT

I, dok postoji ona stara mudrost “Kakve su vam misli, takav vam je život”, nešto slično se može primeniti i na ulazna vrata vašeg doma, jer to je, ujedno, i prvi utisak o vama i vašem domu.

Naime, vrlo je bitno da brinete za svoja vrata. Ona ne smeju imati ogrebotine ili udubljenja u sebi jer ukućani na osnovu toga mogu da očekuju samo razoren život.

Napukla vrata, na primer, mogu da uslove raskid veza u okviru familije. Rupe simbolišu “odlazak” novca iz doma. Ako je boja okrnjena ili izmenjena i izbledela – vreme je za njeno osveženje.

Ako su vrata mnogo oštećena, tada je potrebna njihova kompletna zamena. Potrudite se da šarke na vratima nikada ne budu rasklimane. Labave šarke ili one koje nisu dobro postavljene mogu da prouzrokuju konfuziju, dentalnu blokadu i probleme sa zubima. Ukoliko su šarke oštećene, to može da prouzrokuje gubitak vašeg glavnog izvora prihoda ali i da stvori probleme sa zglobovima.

Kvaka na ulaznim vratima treba da bude u funkciji i dobro pričvršćena. Ako je rasklimana, glava porodice ne može da očekuje napredak. Ako je brava pokvarena ili je nema: ukućani teško zadržavaju pažnju u životu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kućaulazna vrata
Komentari (0)
Dodaj komentar