Ljudi masovno namaču toalet papir u omekšivač: Tvrde da je rezultat stvarno odličan

Uvek je zanimljivo otkrivati neke nove, jeftine trikove vezane za čišćenje doma, a ovaj put naišli smo na jedan koji uključuje omekšivač za veš i toalet papir. Iako zvuči potpuno nespojiva i nelogična kombinacija, oni koji su ju osmislili tvrde da je rezultat odličan.

Dakle, iz toalet papira treba vrlo pažljivo izvaditi kartonsku rolnu koja se nalazi unutra. Zatim napunite posudu mešavinom 100 ml vode, 50 ml alkohola i 15 grama bikarbone. Lagano promešajte i dodajte kašiku omekšivača. Sve zajedno izmešajte i sipajte u tanjir. Postavite unutra i rolnu papira i sačekajte da da upije tečnost.

Dobili ste mirišljave maramice za čišćenje u domu. S njima možete očistiti kupatilske slavine, stolove, kuhinje i nameštaj. Naime, alkohol i soda bikarbona imaju snažna svojstva čišćenja i dezinfekcije, dok omekšivač ostavlja prijatan miris posle brisanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

omekšivačtoalet papir
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Mozda je jednostavniji kupiti maramice za čišćenje univerzalne, 1 paket oko 400 din. Ova kombinacija deluje kao da će rezultat biti prljav tanjir, zamišljena i lepljiva površina, a potrošili malo manje. Paket maramica traje oko 1 mesec.

  • Anonimni

    Kako dobiti alergiju na sto načina…