Ne perete sudove pre spavanja? Možda biste trebali da počnete, a evo i zašto

Mnoge žene ne vole da odu na spavanje dok njihova kuća nije u savršenom redu, zbog čega se u većini kuća pred spavanje neće naći mrvice na podu i sudovi u sudoperi.

Međutim, kada nas stigne umor od svakodnevnom životu neretko se dešava da ipak odustanemo od sređivanja.

Portal Atma, prenosi da nikada ne bismo smele da dozvolimo da nas umor ili želja da gledamo TV ili izađemo savlada, te da ostavimo ove obaveze za ujutru. Posebno ne bismo smele da ostavimo pranje sudova za naredni dan.

Razlog za to je činjenica da prljavi sudovi u sudoperi prizivaju i unose negativnu energiju i strah. Da biste prizvali pozitivnu energiju i blagostanje, najbolje je da se potrudite da vaša sudopera svake noći bude potpuno čista!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

higijenaposuđesudopera
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Snezana / biancaneve_

    Dosta o tzv. Negativne en.. evo zasto..npr. buba svaba xivi u podrumu solitera blokova/ izgradjeno pre 40h Kifle ix sudopere..kade…i pada na pod kuhinja..uz zidovi i evo ih b.svabe po celo. Stanu..ili iz stana _ izdati,..ili napusten stan..privremeno_ po fasada gamad …vidi bre vlaga….reklamu je puno _ protiv vlaznih zidovi…au kada krene parno grejanje bude se sire.. ne jedu b.svabe mrvice leba._ jedu zivot. Molim se samo da se uraxume mladji predsednik ukrajine…neka zavrse veliku karijeru vodje vremesni ljudi..ma stvarno smo imali dobru zimu ove g. I da traje do aprila…necemo se prepasti. od bubi ca u glavi.._ to je opasno .. mozda vam kaze dr med kome veruje te. N.b.; vasi saveti ..i opaske o odrzavanju cistoce u kuci…mislimo da su uvrede. Ciao..lake snove zelimo vama .I nama.

  • Anonimni

    Poslovica kaže : „bolje uveče jednim prstom , nego ujutru celom šakom .“

  • Nena

    Jedino da sam bolesna pa nisam u mogućnosti da operem sudove,nema ništa lepše nego kada ujutru ustanete a sudopera prazna i čista i mirno spremite doručak i kafu u sređenoj kuhinji.

  • Anonimni

    Prava stvar, zato mašina za suđe pomaže da brže zaspemo!