Nećete verovati svojim očima kakav je stan iznajmila Putinova bivša (foto)

Cena rentanja će vas tek zaprepastiti

O privatnom životu ruskog predsednika Vladimira Putina malo toga se zna, a njegov ljubavni život posebno je intrigantan. Svetlana Krivonogikh je navodno bila ljubavnica Vladimira Putina, a ćerku Luizu Rozovu je rodila u martu 2003.

Na društvenim mrežama kruže fotografije njezinog luksuznog stana u Sankt Peterburgu, koje su zbog, blago rečeno, upečatljivog uređenja, postale pravi hit. Zaista, to je nešto što morate videti da biste poverovali.

Andrej Zakharov, novinar i istraživački reporter za BBC Rusiju na svom Tviteru podelio je niz fotografija stana koje na prvi pogled odmah privlače pažnju i izazivaju nevericu.

U opisu svog posta napisao je: „Nešto malo da nije o ratu. Svetlana Krivonogikh iznajmljuje stan na ostrvu Kamenny u Sankt Peterburgu za 700 hiljada rublji mesečno. Reč je o istoj zgradi s 20 stanova u kojima su smešteni isključivo Putinovi prijatelji Rotenberg, Šamalov, Kovalčuk. Ovaj post sadrži fotografije enterijera. Ali, budite vrlo oprezni, možda ćete se šokirati.“

I zaista već prva fotografije otkriva stan uređen na način koji se retko viđa. Spoj lude raskoši, beskompromisnog luksuza i stila o kojem bi se moglo raspravljati.

„Reč je o pravim enterijerima luksuznog stana u vlasništvu bivše Putinove ljubavnice Svetlane Krivonogih. Stan je navodno bio poklon njegovih prijatelja godinu dana nakon što mu je rodila vanbračnu ćerku. Ovaj stan u Sankt Peterburgu možete iznajmiti za oko 9 hiljada dolara mesečno.“, napisao je Zakharov.

Njegova objava u kratkom roku postala je pravi hit na društvenim mrežama, a fotografije su se poput lavine počele deliti i komentarisati. Među mnogima, ovaj posto podelila je i Džulija Lofe američka novinarka ruskog porekla koja je u julu 2021. postala osnivačica i dopisnica iz Vašingtona za novinsku stranicu Puck.

„Dokaz kako novac ne može kupiti dobar ukus“, napisala je.

U opisima fotografija Zakharov je otkrio kako stan ima četiri sprata, uključujući podrum, a postoji čak i lift. Uz neskrivenu zaprepaštenog stilom uređenja dodao je kako je takvo uređenje ‘detinjasto’ te da se nada kako Luiza Rozova nije odrasla u tom stanu.

Inače, o privatnom životu Vladimira Putina puno se priča, ali malo toga sa sigurnošću zna. Poznato je da s bivšom suprugom Ljudmilom ima dve ćerke, Mariju i Katerinu. Godinama se šuška kako ima i još dece,ali to nije nikada potvrđeno.

Pričalo se kako je s gimnastičarkom Alinom Kabaevom dobio ćerku, a zatim i blizance. U decembru 2020. otkriveno je kako je Putin navodno s čistačicom Svetlanom Krivnogik dobio ćerku Luizu Rozovu. Svetlana je navodno zbog toga postala milionerka i suvlasnica velike ruske banke.

U njenoj biografije navedeno je kako je pohađala Univerzitet za ekonomiju i finansije u Sankt Peterburgu, a diplomirala je 2000. Ćerku Elizavetu koja je poznatija kao Luiza Rozova rodila je u martu 2003.

Istraga je 2020. godine otkrila i da je Luizino prezime Vladimirovna te da njena majka poseduje pozamašnu imovinu vrednu vrtoglavih 3,1 miliona funti, a među ostalim i ovaj upečatljivo uređen stan u Sankt Peterburgu.

Mnoge je uređenje ovog stana podsetilo na luksuzno uređen stan Donalda Trampa koji se svojevremeno našao u centru pažnje. Naime, nakon pobede na predsedničkim izborima 2016.

Donald Tramp se sa suprugom Melanijom preselio iz luksuznog penthausa na 66. spratu Tramp Tauera u Belu kuću. Uređenje tog stana nije bilo teško ne primetiti. Spomenuti penthaus uredio je legendarni dizajner Anđelo Dongia kasnih 80-ih godina prošlog veka. Mermer, zlato i blještavilo pomešani u nekoliko stilova vodeće su odrednice ovog uređenja, koje su, čini se za oko zapele i bivšoj Putinovoj ljubavnici.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bivšastanVladimir Putin
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Treba tako ‘ da uziva vidi se daje covjek i car. Putin. Tako ne uziva Djilasova tadiceva i mnogii. Putin je gospodar koji zeli stabilno stanje ekonomije zeli mir.Putin ne zeli igranke kao u ukraijinii oko Rusije sa strane zapada.