Nema više ribanja WC šolje: Jeftina stvar iz kuhinje uklanja sve tvrdokorne mrlje

Jedna žena iz Australije podelila je odličan savet kako da očistite WC šolju od svih tvrdokornih mrlja uz pomoć samo jednog proizvoda koji se inače koristi u kuhinji.

U grupi na Fesjbuku, majka Loren otkrila je da za čišćenje koristi samo jedan jeftini proizvod – limontus, prenosi Dejli Mejl.

„Mrzim da čistim toalet. Ali dve kesice limontusa (oko 25 grama) ostavljene u WC šolji devet sati rešiće celu stvar. Najteži deo procesa je paziti da ljudi ne koriste toalet za tih devet sati“, otkrila je Loren i dodala: „Htela sam da koristim sredstvo za čišćenje, ali ovo je jeftinije“.

Drugi članovi grupe bili su oduševljeni ovom idejom, a neki su podelili načine na koje se i sami koriste limuntusom.

– Koristim ga skoro svakodnevno za čišćenje kupatila, ali odlična je jer nema hemikalija pa i deca mogu da čiste s njim – komentarisala je jedna majka. – Limontus je sjajan! Odličan za WC šolju – složila se druga korisnica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

limontuspoljawc
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Kaj

    Majka Loren…ali jezivo, glupo… dosadno…

  • Anonimni

    Znanje hemije iz osnovne skole

  • Zglobni Skoč

    Tako je.Inače, problem je sprečiti navalu ukućana usred noći, a za „caku“ znamo odavno.Ništa novo a kamoli spektakularno…Ako to ne može da se izbegne, minut ribanja rešava problem.To što je nekom mrsko da uradi tako jednostavan poslić, to je već tema za razmišljanje, a ni to mnogima ne ide baš od ruke.To ti je kao kad opereš auto kompresorom a ne oribaš ga, kad se osuši, vidiš da nisi nešto najbolje odradio posao.Dok je mokro, sve se čini ok, ali kad se osuši…

  • Anonimni

    LimUntus, pobogu! Nađite lektora!