Ovaj predmet priziva smrt: Izgleda božanstveno, ali ima veliku manu

Baš kao što su aranžmani od suvog cveća u trendu, tako i feng šui postaje popularan, a sve više ljudi želi da uredi svoje domove i prostore na takav način da privuče dobru energiju koja će im doneti sreću, obilje i dobro zdravlje.

Suvo cveće je postalo popularno jednako kao i sveže cveće u svetu dekoracije.

Ukrasi od sušenog cveća i aranžmani od suvog cveća krase hotele, dnevne sobe, kancelarije, kao i druge.

Mnogi dekorateri radije koriste aranžmane od suvog cveća zbog njihove dugovečnosti i prirodnog izgleda. Iako ovi aranžmani izgledaju otmeno, postoje loše vesti za sve one koji veruju u feng šui.

Prema feng šuiju, loše je držati mrtve biljke i cveće u kući ili kancelariji jer je ovo cveće već mrtvo. Koliko god lepo izgledalo ovo osušeno cveće, ono je simbol smrti.

Prave biljke ne rastu bez svetlosti i imaju predviđene termine za zalivanje, pa su mnogi odlučili da koriste osušeno cveće za dekoracije i cvetne aranžmane kako bi dodali vizuelnu privlačnost kućnom dekoru ili kancelariji.

Prema feng šui pravilima, ovo mrtvo ili osušeno cveće oslobađa mrtvu energiju u vazduh, čineći prostoriju negativnom. Nedostatak pozitivnog ‘čija’ može negativno uticati na vaše zdravlje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

donosi nesrećuikebanemiris smrtiuvelo cveće
Komentari (0)
Dodaj komentar