Ovaj trik još niste videli: Savršeno čiste ringle uz pomoć prozirne folije (video)

U borbi protiv masnih mrlja i tvrdokornih naslaga koje kvare izgled vaše ploče za kuvanje, odabir pravog načina čišćenja je presudan.

Konvencionalna sredstva za čišćenje često zahtevaju dugo čekanje i ponovljene napore da bi se postigao željeni efekat. Ali postoji jednostavno rešenje koje ne zahteva mnogo truda i vremena i obećava izuzetne rezultate.

Korišćenjem jednostavnog trika sa sredstvom za čišćenje rerne i prijanjajućom folijom, možete brzo i bez mnogo truda da vratite sjaj vašoj ploči za kuvanje.

Predstavljamo vam neverovatno jednostavan trik uz pomoć prozirne folije koji će vam olakšati svakodnevnu rutinu čišćenja. Ova metoda koristi kombinaciju efikasnih sredstava za čišćenje šporeta i svojstva prozirne folije za uklanjanje čak i najtvrdokornijih mrlja.

@aurikatariina

THE BEST CLEANING HACK!! 😎👊 Byebye burnt stains 👋🏻🔥 #cleantok #cleaningtiktok #satisfying #cleaninghack #cleaninghacksforyou

♬ Paradise – TELL YOUR STORY music by Ikson™

Nanesite sredstvo za čišćenje šporeta: Započnite nanošenjem debelog sloja sredstva za čišćenje šporeta na gornju površinu. Izaberite sredstvo za čišćenje koje je dizajnirano da ukloni tvrdokornu prljavštinu bez oštećenja površine.

Pokrijte prozirnom folijom: Rasporedite komad tanke prozirne folije preko sredstva za čišćenje i nežno ga pritisnite na mokru površinu. Folija će sprečiti da se čistač prebrzo osuši i omogućiće mu da deluje duže.

Ostavite da deluje: U zavisnosti od nivoa prljavštine, ostavite sredstvo za čišćenje nekoliko sati do 24 sata. Duže vreme rada obezbeđuje dublje čišćenje i efikasnije uklanjanje masnih mrlja.

Uklonite foliju i očistite: Nakon što prođe vreme, pažljivo uklonite foliju. Takođe će ukloniti većinu prljavštine. Na kraju, obrišite površinu šporeta vlažnom krpom da biste uklonili preostalo sredstvo za čišćenje i prljavštinu.

Ovaj metod ne samo da štedi vreme i trud, već i osigurava da će vaša ploča za kuvanje ponovo zasijati kao nova. Uz pravilnu upotrebu i nekoliko jednostavnih koraka, možete se oprostiti od masnih mrlja i uživati u čistoj i sjajnoj kuhinji bez dodatnog napora.

Probajte i sigurni smo da ćete biti impresionirani rezultatima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

čišćenješporettrik
Komentari (0)
Dodaj komentar