Ove 4 stvari u vašem domu su magnet za NESREĆU I SIROMAŠTVO, izbacite ih odmah

Privlače samo loše stvari, zato ih se odmah rešite!

Negativna energija u domu može negativno uticati na mnoge oblasti našeg života, pa je važno otkriti šta je uzrokuje, piše hrvatska Sensa .

Feng šui

Prema feng šuiju, negativna energija u kući može izazvati stres, nelagodnost, anksioznost i nemir. Takođe može uticati na san, porodične odnose, budžet i dobrobit.

Praksa feng šuija uključuje određena pravila i smernice za održavanje ravnoteže energetskih tokova u prostoriji. On smatra da je sve oko nas napravljeno od energije, pa je važno uspostaviti pozitivan protok energije u životnom prostoru.

Feng šui stručnjaci ističu da postoje 4 stvari koje izazivaju lošu energiju u vašem domu – oslobodite ih se i privucite sreću i napredak:

1. Smeće i nered

Glavno pravilo feng šuija je uklanjanje svih nepotrebnih stvari iz doma, posebno smeća i onoga što uzrokuje nered. Či energija mora slobodno da se kreće po vašem domu. Smeće, pak, sprečava njegov protok i stvara negativnu energiju. Nasuprot tome, čišćenje ima suprotan efekat. Odvojite 10 do 15 minuta dnevno da biste se rešili onoga što vam se ne sviđa ili što vam nije potrebno.

2. Vazduh uvek mora biti čist

Zapamtite da je energija svuda – kada se svađate sa supružnikom, decom ili nekim drugim, vaš dom se odmah napuni negativnom energijom. Ako je vazduh u prostoriji težak, možete pokušati da očistite sobu mirisom tamjana. Biljke koje čiste vazduh apsorbujući toksine i zračenje iz kućnih aparata takođe vam mogu pomoći da očistite vazduh.

3. Slomljene stvari donose loša osećanja

Slomljene fioke, začepljeni lavaboi, pa čak i pocepana odeća samo su neki od primera lošeg feng šuija. To donosi nepovoljnu energiju, a loše utiče i na kućni budžet i izaziva besparicu, smatraju stručnjaci. Najbolje je popraviti sve što je pokvareno i reciklirati ili baciti ono što se ne može popraviti.

4. Ulaz u vaš dom

Ulazna vrata moraju biti čista, na ulazu u kuću ne sme biti nikakvih prepreka u vidu torbi ili cipela, a sama vrata moraju se lako otvarati. Prvo što vidite kada otvorite vrata ostavlja utisak na percepciju cele kuće. Postavite neku umetničku sliku, ubacite lep nameštaj ili bilo koji drugi predmet koji vam se dopada, pa će prostor odmah postati prijatniji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

domfeng suinesrećasiromaštvo
Komentari (0)
Dodaj komentar