Ove stvari u kući privlače dugove i finansijske probleme, odmah ih se oslobodite

Prema feng šuiju svaka stvar emituje energiju. Zato je uređenje stana ključno za celokupan balans.

Prema ovom učenju, važno je da u domu držite stvari koje privlače blagostanje i sreću i da dopustite pozitivnoj energiji da cirkuliše. U mnogim stanovima postoji mnoštvo stvari koje blokiraju energiju.

Nered i prljavština
Prljavština i stan zatrpan nepotrebnim stvarima, prema ovom verovanju privlači finansijske probleme. Nered može da stvori finansijske blokade i onemogućiti plaćanje dugova, jer je energija zarobljena. Prljav frižider po feng šuiju donosi dugove koje nećete moći da naplatite, a prljava rerna finansijske probleme.

Ako želite dobru energiju onda ovih pet stvari treba da izbacite iz doma.

Kaktus
Verovatno jedna od najpopularnijih biljaka za kućne uslove. Može da lepo ukrasi dom, a nije naročito zahtevan. Ali feng šui pravila kažu da nijedna biljka sa trnjem ne sme biti u kući, a jedini izuzetak su ruže.

Suvo cveće
Misli  se i na uvelo cveće, ali i na aranžmane od suvog cveća. Vastu Šastra, hindu nauka o arhitekturi kaže da ni po koju cenu u kući ne smete imati suvo cveće.

Slomljeni sat
Feng šui kaže da ništa u kući ne sme da bude okrnjeno ili slomljeno, a nikako satovi jer polomljeni sat je znamenje loših događaja u budućnosti.

Prazne stolice za ljuljanje
Drevno verovanje kaže da je prazna stolica za ljuljanje otvoreni poziv zlim duhovima da se u nju smeste i smrse konce ukućanima.

Stari kalendar
Verovanje kaže da će posmatranje stare godine, datuma ili dana prizvati nesreću u vaš život.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dugovienergijafeng sui
Komentari (0)
Dodaj komentar