Ovo sigurno niste znali: Odlična fora s šerpom i poklopcem olakšava kuvanje (video)

Budući da obično imamo nekoliko šerpi koje koristimo u isto vreme, sigurno vam se dogodilo da slučajno spustite poklopac i isprljate sve oko sebe. Ako ste ovo uradili barem jednom, ovaj jednostavan trik će vam i te kako olakšati kuvanje.

U viralnom videu koji je skupio preko 340.000 lajkova, korisnica društvenih mreža Maja objasnila je da je tek nedavno otkrila zgodnu namenu dizajna svoje šerpe dok je jednog dana kuvala.

“Koliko često kuvate i stalno sebi govorite: ‘Ne znam gde da spustim vreo poklopac!’ Kako bi bilo da ga stavite ovde?“, pitala je u videu pa pokazala da ga, umesto da ga stavi sa strane ili na vrh šerpe, nasloni na stranu, gde se sigurno ‘uglavi’ ispod ručke.

I nemojte joj samo verovati na reč – nakon što je njen video postao viralan, TikToker poznat kao „Taurus King“ sam ga je isprobao i bio je oduševljen kada je i njemu uspelo. Nepotrebno je reći da je njen video druge korisnike potpuno šokirao, ali i oduševio, a brojni su pohvalili njen trik u komentarima.

„Baš kad sam se u kuhinji osećala sigurno i puna samopouzdanja”, komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala:“Sve bi trebalo da se kupuje s uputstvima za upotrebu! Promenila si mi život!”

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kuvanjepoklopactrik
Komentari (0)
Dodaj komentar