Pare će kapljati kao kiša samo ako ovu biljku postavite ispred ulaznih vrata

Nije svejedno gde postavljamo biljke u svom domu. Ulazna vrata su jedan od najvažnijih delova vašeg doma, kaže Feng šui učenje.

Smatra se da su ulazna vrata početak protoka energije u domu, pa treba da obratite pažnju na njih. Feng šui smatra da je ovu biljku dobro da imate ispred ulaznih vrata za sreću, novac i harmoniju u domu.

Areka palma
Ako imate prostora za veću biljku, areka palma može da donese mnogo životne energije u vaš prostor. Ovo je odlična biljka za aktiviranje pozitivnih vibracija i popravljanje ustajale energije. Tokom toplijih meseci možete je držati napolju na kućnom pragu, a zatim je uneti unutra kada dođu hladniji dani. Areka palme su povoljne i za filtriranje i prečišćavanje vazduha. Nabavite je što pre.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

biljkanovac
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • Prosjak 2

    Ee tako su I meni rekli da uzmem Maneki Neko (kineska maca koja mase rukom ) I donosi prosperit. Cujte sad . Kosta 2500. AJ dobro. Preziveh. Kazi da trobojna macka donosi pare isto. Ja je pustila u kuci. I sta je bilo? Ta macka je razbila Onu kinesku manekineko I odose I pare I macka I sve

  • Anonimni

    Slažem se sa svima koji su komentarisali. Koje gluposti po ovom Feng sui -u . Po njima bi moj ulaz u kuću trebao biti gde mi je kupatilo, a krevet u hodniku.

    • Prosjak

      Očigledno da negde grešim! Imam dve palme na ulazu i ogromne dugove! Možda treba neparan broj palmi!? 🤔🤔🤔

  • Zglobni Skoč

    Pa da, cena te palme je 6,500.00din, kad će ona da vrati taj novac i da krene u to „kapljanje“ da nešto i zaradimo?I neka nam neko pametan objasni gde će taj novac i iz čega da kaplje, pa da postavimo neki lavor ili bure za sakupljanje tog novca…

    • Anonimni

      Nemate pametnije teme, pa hajde malo da lupetamo. Toliko gluposti da zaboli glava.

    • Anonimni

      Bravo za komentar!

    • Anonimni

      Pa igrajte BINGOOO😁😇