Pomešajte ova 3 sastojka i posteljina će svako veče mirisati kao da ste je upravo izvadili iz veš mašine

Jednostavan trik koji će posteljinu učiniti svežom nekoliko dana. Svake večeri imaćete osećaj da uranjate u carstvo harmoničnih mirisa.

Kako napraviti prirodni osveživač vazduha za svoj dom: miris koji štiti kuću

Napravite sopstveni jednostavan sprej za posteljinu. Koristite prirodna eterična ulja da napravite divan sprej za prskanje po jastucima i posteljinama. U zavisnosti od toga koji miris preferirate – od mirisa mora, citrusa, do bora i livadskog cveća – vaš krevet će mirisati predivno sveže.

Potrebna vam je bočica sa raspršivačem, eterično ulje po izboru (ako volite jači miris stavite 30 kapi, a ako volite blaži miris onda 20 kapi), 100 ml medicinskog alkohola i 300 ml destilovane vode.

Prvo pomešajte destilovanu vodu i alkohol, a zatim dodajte eterično ulje. Zatim dobro izmešati sve sastojke i sipati u bocu sa raspršivačem.

Prirodni antibiotici: 4 eterična ulja koja leče upale

Preporučujemo kombinaciju esencijalnog ulja lavande i sandalovine, koja se često koristi u praksama meditacije. Takođe, kombinacija kamilice i cveta lipe pomaže da se brže opustite i oslobodite um negativnih misli.

Poprskajte svoju posteljinu i mirisaće kao da ste je upravo izvadili iz mašine za pranje veša. Ovaj ritual nije zamena za klasično pranje posteljine, već samo trik koji vašoj čistoj posteljini može dati dodatni miris i pružiti osećaj mira.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dommirisposteljinatrik
Komentari (0)
Dodaj komentar