Predmeti u ovoj boji privlače novac i bogatstvo: Da li ih imate?

Među svim bojama, crvena je jedinstvena jer simbolizuje bogatstvo, sreću i moć…

Upotreba crvene boje je jedan od najefikasnijih Feng Shui metoda za privlačenje bogatstva, sreće i uspeha u svoj život.

Kada praktikujete Feng Shui, takođe je važno da slušate svoj unutrašnji osećaj i da se fokusirate na uspostavljanje ravnoteže i harmonije u prostoru. Uz pravu kombinaciju, možete stvoriti prostor koji vas podržava u postizanju vaših ciljeva i ostvarenju vaših snova o bogatstvu i izobilju, prenosi Citymagazine.si.

Evo tri efikasna trika koji iskorištavaju moć crvene za privlačenje bogatstva i obilja.

1. Upotreba crvene boje u glavnim prostorijama

U kineskoj kulturi crvena je simbol sreće, radosti i blagostanja, pa je posebno važno koristiti je na mestima gde se skuplja pozitivna energija.

Najbolja mesta za korišćenje crvene boje

Ulazna vrata

Crvena boja na ulaznim vratima stvara snažan i pozitivan prvi utisak, privlačeći bogatstvo i sreću u vaš dom ili posao. Možete obojiti cela vrata ili dodati crvene elemente kao što su saksije, vaze ili prostirke.

Ulaz u vaš dom je energetski važan prostor, jer predstavlja prvu tačku susreta između spoljašnjeg sveta i vašeg unutrašnjeg sveta. Dodavanje crvenih detalja na ulaz može povećati protok pozitivne energije i privući finansijsku sreću u vaš dom.

Na ulazu možete postaviti crvenu vazu sa cvećem ili jednostavno okačiti crvenu mašnu na vrata. Važno je odabrati crvene detalje koji vam donose radost i osećaj dobrodošlice. Kada ukrasite ulaz u svoj dom crvenim elementima, vizualizujte bogatstvo koje ulazi u vaš dom kroz ovaj prostor.

Dnevni boravak ili trpezarija

Ovo su prostori u kojima se često okupljaju porodica i prijatelji, pa je upotreba crvene ovde posebno efikasna. Možete dodati crvene jastuke, ukrasne predmete ili umetnička dela da biste stvorili toplu i bogatu atmosferu.

Poslovni prostor

Ako ste preduzetnik ili radite od kuće, korišćenje crvene boje u svom radnom okruženju može povećati produktivnost i poslovni uspeh. Crvena može dominirati dekoracijom ili je možete dodati u obliku crvenih biljaka ili umetničkih dela.

2. Crveni predmeti

Crvena torba

Ovo je tradicionalni Feng Shui predmet koji sadrži kombinaciju srećnih simbola, bilja i kristala i obično je u obliku male crvene torbe. Kaže se da crvena torba donosi sreću, bogatstvo i zaštitu od negativne energije, pa se može okačiti na ulazna vrata ili nositi kao lični amajlija.

Crveni novčanik

Novčanik je simbol vašeg finansijskog statusa i korišćenje crvene boje može povećati vašu finansijsku sreću. U Feng Shui-u, crvena boja je povezana sa elementom vatre, koji simbolizuje vitalnost, energiju i bogatstvo. Kada nosite crveni novčanik, stvarate snažnu energetsku vezu sa svojim finansijskim obiljem.

Izaberite kvalitetan crveni novčanik i očistite ga pre upotrebe. Zamislite da vaše bogatstvo raste kada nosite novčanik sa sobom. Važno je da redovno čistite novčanik i da ga redovno punite novcem. Ovo održava energiju bogatstva da teče u vašem životu.

3. Nosite nešto crveno

Odeća je važan deo vaše lične energije i može imati ogroman uticaj na vaše raspoloženje i samopoštovanje. Crvena boja može vam pomoći da se osećate snažno, samopouzdano i finansijski stabilno.

Kada birate odeću, pokušajte da uključite bar jedan komad crvene boje. To može biti košulja, odelo, kravata ili čak dodatak kao što je crveni šal ili šal. Važno je da se osećate dobro u crvenoj odeći i da je nosite sa ponosom. Kada nosite crvenu odeću, zamislite sebe kako privlačite bogatstvo i obilje u svoj život.

4. Crvene biljke i dekorativni elementi

Biljke su važne u Feng Shuiju zbog svoje sposobnosti da prečiste i harmonizuju energiju, a crvene biljke imaju dodatnu moć privlačenja sreće i obilja.

Anturijum

Ova biljka ima prepoznatljive crvene cvetove i poznata je po svojoj sposobnosti da pročišćava vazduh i privlači pozitivnu energiju i sreću.

Orhideja

Crvena orhideja simbolizuje ljubav, sreću i bogatstvo i popularna je u feng šuiju zbog svoje lepote i pozitivne energije.

Begonija

Crvena begonija je poznata po svojoj sposobnosti da privuče finansijsku sreću i obilje, kao i da uskladi energiju u prostoriji.

Kalanhoja

Ova biljka ima prelepe crvene cvetove i popularna je zbog svoje sposobnosti da privuče pozitivnu energiju i promoviše prosperitet i uspeh.

Prilikom izbora dekorativnih elemenata, takođe je važno uzeti u obzir njihov kvalitet i stanje. Prema Feng Shuiju, oštećene ili slomljene predmete treba izbegavati, jer oni mogu privući negativnu energiju i ometati protok bogatstva.

Važno je da ne preterujete kada koristite crvenu boju. Previše crvene može izazvati preteranu stimulaciju, pa čak i agresiju, što nije od pomoći za privlačenje bogatstva. Zbog toga crvenu boju treba koristiti štedljivo i razborito kako bi se održala ravnoteža i harmonija u prostoriji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bogatstvobojacrvenaprivlačenje novca
Komentari (0)
Dodaj komentar