Pripremite ih za leto: Evo kako ćete najlakše očistiti papuče i sandale od antilopa

Prirodno je da antilop s vremenom potamni, a promena boje je očekivana jer ulošci za noge pokupe masnoću s bosih nogu i prljavštinu iz vaše okoline po kojoj se krećete. Ali ako vaša podloga smrdi, čini se lepljivom ili sluzavom ili vam prlja stopala, možete je očistiti.

Za jedan par će vam trebati 20-60 minuta aktivnog rada, plus vreme da se osuši. Svakako imajte na umu da takvu vrste obuće ne ostavljate na radijatoru ili direktnoj sunčevoj svetlosti jer ih to može dodatno oštetiti.

Za čišćenje antilopa upotrebite četku za antilop ili četkicu za zube kako biste uklonili slobodnu prljavštinu i ostale ostatke prljavštine. Za blago zaprljane površine poslužiće brzo četkanje i brisanje. Ali da biste očistili teže mrlje, pokušajte ih trljati gumicom za brisanje kože (mnoge četke za brušenje kože dolaze s jednom, a možete čak upotrebiti i standardnu ​​gumicu za brisanje olovke). Ukoliko je reč o tvrdokornijim mrljama, možete koristiti šampon za antilop i nubuk. Ispirite ga mokrom krpom ili sunđerom, a višak vode možete i ukloniti suvim peškirom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

antilopčišćenjepapuce
Komentari (0)
Dodaj komentar